Pinterest

14

Oct 2018
egyedi gyártású oszlopos korlát kapaszkodóval - Csopak

Egyedi, exkluzív üvegkorlát

Blog

Manapság az üveg előnyös tulajdonságainak köszönhetően, meghatározó szerephez jutott a téralkotásban. Egyedi, luxus környezet érzését nyújtják, kül vagy beltérben egyaránt. Átlátszó mivoltának, és fényáteresztó képességének köszönhetően, optikailag növelhetjük és világosíthatjuk vele a teret.

Hosszú élettartama, időtállósága, esztétikus megjelenése, és biztonságossága, mindig jó választás korlát, zuhanykabin, előtető, üvegfal egyedi konstrukciójának előállításához, hogy környezete modern és letisztult arculatot keltsen.

Az oszlopos üvegkorlát elsősorban az árának, de nem utolsó sorban a megjelenésének köszönhetően a legkedveltebb struktúra. Az üveget tartó oszlopok rozsdamentes acélból készülnek, melyhez pontmegfogással, vagy oldalsó U profillal rögzítjük, az általában használt 5+5 vagy 6+6 mm vastagságú, laminált biztonsági üvegeket. A legújabb szabályzat szerint a korlátnak el kell érnie a minimum 100 cm magasságot. Az üvegkorlát tetejére szükség szerint kerülhet könyöklő, mely fából, vagy rozsdamentes fémből készül. 

Share Button

1

0