Pinterest

03

Jan 2019
uvegszabo.hu1-2jan19

Egyedi zuhany: A fürdőszobai kényelem ne az utolsó helyen legyen!

Blog

Talán legkevésbé a fürdőszoba kerül fókuszba, ha lakásfelújításról van szó. Sok helyen megelégednek az előző lakók által kialakított fürdővel, a több tízéves szaniterekkel, a divatjamúlt csempével. Pedig egy szép, új, modern fürdőszobának is megvan a maga értéke. A felújított fürdőszoba nagy mértékben képes emelni az egész ingatlan értékét, nem beszélve arról, mennyivel jobb érzés a csillogóan új, hibátlanul működő fürdőszobában készülődni. Mit érdemes felújíttatni egy régi fürdőszobában, ha nem tervezünk komplett munkálatot?

Az egyedi zuhany mellett például több érv is szól. Az, ami az előző lakónak még megfelelt, nem biztos, hogy a következő tulajdonos igényeit is maradéktalanul kielégíti.

Forduljon szakértőinkhez bizalommal, és vegye igénybe segítségünket egyedi zuhany kialakításával kapcsolatban! Nagy gyakorlattal és sok tapasztalattal rendelkezünk nem csak zuhanykabinok, de egyedileg kivitelezett zuhanyok gyártásával is. 8 mm vastag biztonsági üvegből, színezett vagy hagyományos változatban készülnek a falak, ezekhez pedig keret nélküli kabinokat készítünk.

A fürdőszoba adottságait egybevetve a megrendelő ötleteivel és igényeivel mindenki számára ideális koncepciót tudunk összeállítani akkor is, ha egyedi zuhanyról van szó. A berendezési elemeket a legjobb tudásunk szerint és minőségi alapanyagok felhasználásával valósítjuk meg. A végleges képet 3D-s rajzokon mutatjuk meg, így bármikor van lehetőség változtatni, hogy az eredmény valóban tökéletes lehessen.

Keressen fel minket bizalommal, és legyen új, személyre szabott fürdőszobája, egyedi zuhannyal! Ne halogassa a fürdőszoba felújítását se, élvezze az ezzel járó előnyöket! Tekintse meg referenciáinkat, merítsen ihletet és álmodja meg fürdőszobáját!

Az egyedi zuhany kivitelezésének részleteiről és árainkról elérhetőségeink bármelyikén érdeklődhet, munkatársaink szívesen segítenek. Lépjen velünk kapcsolatba, hogy minél előbb megkezdhessük az egyedi zuhany elkészítését!

Share Button

0

0