Egyedi zuhanykabinok készítése

Fa-Üveg-Szabó Kft.

Saját otthonba költözik? Rendeljen egyedi zuhanykabin készítést!

Az ingatlanvásárlás minden pár, család életében fontos, mert saját otthonnal rendelkezni stabilitást, biztonságot ad. Egy saját otthont már teljes mértékben olyanra tud formálni a tulajdonosa, amilyenre csak szeretné. A saját igényei, ízlése szerint, csak a fantázia és a jó kivitelezők megléte szabhat határt az átalakításoknak.

Akár újépítésű lakást vásárol valaki, akár olyat, ami felújításra szorul, a fürdőszoba mindig központi kérdés. Mivel egy saját otthonban már hosszú távra tud tervezni az ember, fontos a fürdőből is kihozni a legtöbbet. Sokan kedvelik a zuhanykabinos megoldást, mert kisebb helyet foglal, bármilyen méretű és elrendezésű helyiséggel kompatibilis. Ma már egy zuhanykabin is lehet egyedi kialakítású, olyan, ami a fürdőszoba jellemzői alapján kerül beépítésre. Az egyedi zuhanykabin készítése indokolt abban az esetben, ha az új otthonát a tulajdonos a magáénak szeretné érezni, tehát nem szeretne a fürdőszoba kialakításakor sem kompromisszumot kötni. Kád van, de túl sok helyet foglal? Az eredeti zuhanykabin már teljesen le van strapálva vagy egyszerűen csak túl kicsi? Az egyedi zuhanykabin készítése lehetővé teszi, hogy az új zuhanykabin méretben, formában, alapanyagban és kiegészítők tekintetében is személyre szabott legyen.

egyedi zuhanykabin készítés

Az egyedi zuhanykabin készítése biztosítja a fürdőszoba használóinak azt a kényelmet, biztonságot, egyediséget és magas minőséget, amit hosszú távon is ki tudnak használni. Érdemes megfontolni, hogy megéri-e befektetni egy ilyen átalakításba, egyedi zuhanykabin készítésbe, mert ez nem olyasmi, amit megbánna az ember.

Egy modern, letisztult, olajozottan működő zuhanykabin egészen más élményt nyújt, mint egy olyan, amivel nincs megelégedve a használója. A zuhanykabin a fürdőszobában töltött élményt is befolyásolja, ezért nem mindegy, hogy mit tud.

Az egyedi zuhanykabin készítése kompromisszumok nélküli használatot és a fürdőhöz passzoló megjelenést kínál a megrendelőnek, ami egy új otthon esetében a minimum. Keressen fel minket bizalommal, ha szeretne egyedi zuhanykabin készítést rendelni, és kérjen árajánlatot tőlünk!

Egyedi zuhanykabin otthonába

A fürdőszoba ideális kialakítása talán az egyik legfontosabb dolog, ha otthonunkról van szó. Nincs is jobb annál, ha a napot egy frissítő zuhannyal kezdhetjük, és nem sok dolog tud minket jobban ellazítani, mint amikor este, lefekvés előtt beállunk a forró víz alá. Egy kád sok helyet foglal, és a vízhasználatot tekintve sem bizonyul kifejezetten költséghatékony opciónak, ezzel szemben egy egyedi zuhanykabin egyszerű, praktikus és olcsó megoldás lehet fürdőszobánkba, nem beszélve arról, hogy számos kutatás bizonyítja, hogy a zuhanyzás mennyivel egészségesebb és élénkítőbb a kádban való fürdésnél.

Válasszon praktikus és gazdaságos megoldást, és döntsön az egyedi zuhanykabin mellett! Egy egyedi zuhanykabin segítségével fürdőszobáját saját elképzeléseihez és igényeihez alakíthatja, és modern, esztétikus, letisztult látvány fogadja majd minden alkalommal, amikor belép a helyiségbe.

Engedje meg, hogy álmai fürdőszobáját varázsoljunk otthonába, és vásároljon tőlünk egyedi zuhanykabint!

Egyedi zuhanykabin

Alkossunk közösen egyedi zuhanykabint!

Manapság sokak által kedveltek az egyedi megoldások az otthon kialakítása során, mely az eltérő kialakítású fürdőszobák esetében különösen fontos szerepet kap. A zuhanykabinok népszerűsége nem csak modern külsejükből ered, hanem számos előnyét is élvezhetik, akik egyedi zuhanykabin mellett döntenek.

A zuhanyozáshoz kevesebb víz szükséges, mint a fürdőzéshez, így spórolhatunk a költségeken. A ki-be szállást is könnyebb megoldani egy zuhanykabinba és az elcsúszás esélye is kisebb. Mindemellett az egészségre is jó hatással van a zuhanyozás, hiszen élénkíti a vérkeringést.

Gondoljon csak bele, hogy a számos előny mellett a kivitelezés is az Ön érdekeit szolgálja, hiszen ha egyedi zuhanykabin mellett dönt, a személyre szabott megoldás praktikus és designos végeredményt tesz lehetővé otthonában.

Számunkra minden egyedi zuhanykabin megvalósítása a közös munkán alapszik, Ön elképzeli, együtt megtervezzük, és mi megvalósítjuk! Ha Ön is előnyben részesíti a személyre szabott megoldásokat, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot, és kezdődhet is a közös munka!

egyedi zuhanykabin

Az év zuhanykabinja: walk in

Zuhanyzás vagy fürdés? A XXI. században ez már nem lehet kérdés! A zuhanyzás teljes mértékben illeszkedik a modern ember életvitele támasztotta követelményekhez, hiszen energiatakarékos, gyors, frissítő, ráadásul egy kabin kevesebb helyet foglal el a kádnál.

A legújabb fürdőszobatrendek elvezetnek a minimalista, mégis stílusos és ésszerű zuhanykabinok használatáig. Az év egyik favoritja a walk in zuhanykabin. Ez a típusú zuhanykabin attól különleges, hogy bárhová beépíthető, mert méretbeli kötöttségek nem befolyásolják az elhelyezését, így egyszerre praktikus és takarékos. Elég egyetlen üvegfal is a beépítéséhez, mégis stabil és modern zuhanyzó kabin lesz az eredmény. Zuhanytálca nélkül is használható, ami sokkal biztonságosabb zuhanyzást biztosít, hiszen nincs csúszásveszély és könnyebben beépíthető bárhová.

Az egyedi zuhanykabin többféle variációban is megvalósítható, így készülhet egy vagy két oldalfallal, ennek megfelelően egy vagy két bejárattal. Egyszerűen nagyszerű: a walk in zuhanykabinokban nincsenek fölösleges falak, így az ember egyszerűen csak besétál és zuhanyzik!

Válassza Ön is az egyedi zuhanykabinok által nyújtott határtalan lehetőségeket, és szabja fürdőszobáját saját igényeire!

Egyedi zuhanykabin készítése

Ötletek, tippek akár egyedi zuhanykabinhoz is!

Van néhány dolog, melynek érdemes utána járni zuhanykabin választás előtt, illetve egyedi zuhanykabin kivételezésekor is. Természetesen, ha egyedi zuhanykabin mellett döntünk, bármilyen megvalósítás belefér, de jobb néhány javaslatot észben tartani az ideális végeredmény érdekében.

A legfontosabb szempont a zuhanykabin mérete. Fontos, hogy a megálmodott zuhanykabin beférjen a tervezett helyre, illetve, hogy minden családtag kényelemesen tudja használni. Az általános méret általában a zuhanytálca méretéből indul ki, ami 90×90 cm, de ma már zuhanykabinunk lehet nagyobb is, kisebb is, akár félköríves alakú is.

A zuhanytálcát többféle anyagból is lehet készíteni, mint például akril, lemez, vagy műmárvány, de ha építtetjük zuhanykabinunkat, akár a fürdőszoba burkolatából is készülhet.

A zuhanykabin anyaga is többféle lehet, például plexibetét, vagy biztonsági üveg. A plexibetét olcsóbb, mint a biztonsági üveggel ellátott zuhanykabinok, viszont a biztonsági üveggel rendelkezők sokkal biztonságosabbak.

Amennyiben Ön is zuhanykabint szeretne, tekintse meg munkáinkat, és ne habozzon felkeresni minket akár egyedi elképzeléseivel is!

egyedi zuhanykabin

Egyedi zuhanykabinnal az idősek biztonságáért!

Napjainkban szerencsére egyre népszerűbb a zuhanykabinos megoldás a fürdőszobákban. Ez több szempontból is előnyökkel jár a káddal szemben: víz- és költséggazdaságosabb, modernebb, frissítőbb, egészségesebb és biztonságosabb!

Az idősebbek számára a biztonság főleg fontos, hiszen egy bizonyos kor után már sokkal veszélyesebb bármilyen sérülés, ami sajnos sokkal könnyebben meg is történik, mint fiatalabb korban. Idősebbek a magas perem miatt sokszor már csak segítséggel képesek belépni a kádba, ami kellemetlen és a mozgás romlásával fájdalmassá is válhat. Az egyedi zuhanykabinba egyszerűen be tud sétálni bárki, nincsen csúszásveszély és emellett a zuhanyzás kellemesen felfrissíti a vérkeringést, ami bizonyos időskori betegségek esetén sokat javíthat az állapoton.

Cégünk egyedi zuhanykabinok gyártásával foglalkozik, így minden fürdőszobába tökéletesen illő zuhanykabint tudunk tervezni! Válassza Ön is az egyedi zuhanykabint, hogy biztonságban tudhassa idősödő rokonait is!

Egyedi zuhanykabin

Egyedi zuhanykabin otthonába

Egy stílusos zuhanykabin csodákra képes, habár nem a fürdőszobában töltjük mindennapjaink nagy részét, mégis annak a rövid időnek is meghatározó szerepe van. Nem véletlen, hiszen felgyorsult világunkban a zuhanyzás szolgáltatja azt a reggeli felfrissülést, amelynek köszönhetően frissen indulhat a napunk és könnyebben vehetjük a kihívásokat.

Ha az egyedi zuhanykabin nyújtotta eleganciát választjuk, mindezt már akkor megtapasztalhatjuk, ha belépünk a fürdőszobába. Szemünk azonnal megragad a modern stílusra jellemző formatervezésen és vonalvezetésen. Napjainkban például rendkívül divatosak az üvegből készült egyedi zuhanykabinok, melyek kialakítása időtálló minőséget és luxussal egyenlő komfortérzetet kínál.

Az egyedi zuhanykabinok a magas nívó mellett számtalan praktikai tényezőt is kiszolgálnak, hiszen kialakításuknak köszönhetően sokkal kisebb helyet foglalnak, mint a kádak, továbbá a vízfogyasztás tekintetében is jobban megtérülnek.

Ha Ön is egyedi zuhanykabint szeretne, akkor ne késlekedjen és bátran vegye fel velünk a kapcsolatot!

Egyedi zuhanykabin

Az egyedi zuhanykabin varázsa

Ha Ön sem szeretne felesleges kompromisszumokat kötni, akkor készítessen egyedi zuhanykabint otthonába! Természetesen ilyenkor joggal merülhet fel a kérdés, hogy „vajon tényleg szükség lehet-e nekem erre?”

Az egyedi zuhanykabinok legnagyobb előnye, hogy mi magunk dönthetjük el az alakját, méretét. Így szűkebb hely esetén nem leszünk bajban, sőt esetek legtöbbjében rendkívül komfortos megoldások születnek. Számos praktikával pedig továbbá lehet fokozni a komfort érzékünket. Általában, akik az egyedi zuhanykabint választják egyaránt hosszú távra is terveznek, hiszen az, ami saját elképzelés alapján születik meg, sokkal személyesebb varázzsal és értékkel bír, mint egy hagyományos szabvány kabin.

Az egyedi zuhanykabin további előnye, hogy beépítése sem okoz különösebben sok munkálatot, mivel a még helyiséget sem kell átalakítani. ha pedig üvegfalat választunk, akkor továbbiakban is érvényesülhet a falburkolat, így még a térélményből sem veszítünk.

Ha Ön is egy mutatós egyedi zuhanykabint szeretne otthonában, akkor bátran keressen a feltüntetett elérhetőségeinken!

egyedi zuhanykabin