Járható üveg készítése

Fa-Üveg-Szabó Kft.

Minimális engedélyezett méret 8+8+8mm üveg, hogy a biztonságnak eleget tegyünk. Ezeknél az üvegeknél a megengedett legnagyobb szélesség 100cm ez felett már vastagabb üveg engedélyezett. Súlya 65kg négyzetméterenként.

Járható üveg – végtelen lehetőség!

Hogy miért olyan népszerű manapság a járható üveg? A válasz egyszerű! Azért, mert olyan dekorációs elem, amely számos előnnyel rendelkezik!

Kíváncsi rá, hogy miért jár igazán jól, ha Ön is a járható üvegek remek lehetőségét választja és használja ki? Eláruljuk Önnek!

  • A járható üveg látszólag egyszerű, mégis nagyszerű dekorációs elem, amely nem csak feldobja a helyiségek hangulatát, hanem modernitást és különleges látványvilágot csempész a térbe.
  • Azokban az épületekben, ahol a tetőn bevilágító található, fokozottan érdemes elgondolkodni a használatán, hiszen a járható üveg segítségével több fényt ereszthetünk a lejjebb lévő emeletekre is.
  • Akár lépcső is kialakítható a járható üveg segítségével, ami még erőteljesebbé teszi a modern, szinte már futurisztikus hatást a házban.

Kíváncsi lenne ajánlatunk részleteire? Kérdése van a járható üvegek vagy azok kivitelezése kapcsán? Akkor ne habozzon, vegye fel velünk a kapcsolatot, és segítünk megtalálni Önnek az ideális megoldást!

 Járható üveg – végtelen lehetőség!

Bővebben a járható üvegről 

A járható üveg már nem számít annyira új találmánynak, ennek ellenére sokan mégis ódzkodnak tőle. Pedig nem kellene, hiszen nagyon sok helyre ideális megoldást nyújt!

Egy ideig csak plázákban, irodaházakban volt megtalálható a járható üveg, de napjainkban már egyre többen használják otthonukban is. Járható üvegen lépkedve olyan érzése van az embernek, mintha repülne, látja maga alatt a teret, és nagyszerű érzés! A járható üveg alatti területen is érezhetjük az előnyöket, a jóval nagyobb világosságot.

Termékeink minden esetben több rétegű, edzett üvegből készülnek, magas teherbírással, a maximális biztonságot szem előtt tartva. A járható üveg ráadásul nem sérülékeny, könnyen tisztítható padlófelület, amely biztonsággal alkalmazható kül- és beltéren egyaránt.

Válassza bátran Ön is otthonába is ezt a modern, elegáns padló megoldást, a járható üveget! Kérdése van? További információra van szüksége? Várjuk jelentkezését, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink bármelyikén!

járható üveg