Tükör

Fa-Üveg-Szabó Kft.

A helyszíni adottságokat nézve 4-5-6mm vastagságú lehet. 100cm-es szélességig 4mm tükör, 100-200cm-ig 5mm, 200cm felett 6mm tükör választása ajánlott, hogy minden esetben torzításmentes képet kapjunk. Beépítése ragasztással keret nélkül történik. Az éleit mindig csiszoljuk, hogy teljes legyen az összkép.

Létezik az úgynevezett fazettástükör ami 20mm, 30mm, vagy akár 40mm lehet. Díszíthetjük homokfújt mintával is vagy a foncsor megfújása után a tükör hátulja meg is világítható. A tükröket tükörfűtő fóliával is elláthatjuk, ami megakadályozza a pára lecsapódását.

Tükör a lakásban

A tükrök alapvető kellékei az otthonoknak. Többnyire a fürdőszobákban találkozunk velük, hiszen nem hiányozhatnak a mosdó felől, azonban a tükrök ennél sokkal több teret nyernek otthonainkban. Kerülhetnek például a hálószobába, ahol a fésülködő asztal részei lehetnek, vagy előszobába a reggeli készülődéshez, de dekorelemként bármely helyiségben megállják a helyüket.

Amellett, hogy a számos formánál és keret lehetőségnél fogva kiváló díszek lehetnek a tükrök, nem elhanyagolható szempont, hogy kedvezően hatnak a térre, hiszen optikailag növelik azt. Különleges látványvilágot lehet kialakítani, ha több tükröt helyezünk egy térbe, amik visszatükrözik egymás képét.

Amennyiben úgy dönt, hogy tükröt szeretne méretre, illetve formára tervezve készíttetni, forduljon hozzánk bizalommal! Számos lehetőséggel várjuk, melyek által még praktikusabb és dekoratívabb lehet a végeredmény. Megadott elérhetőségeinken érdeklődhet a részletekről, és árajánlatot is kérhet tükrök készíttetésére!

Tükör a lakásban