Térelválasztó üveg, tolóajtó

Fa-Üveg-Szabó Kft.

Általában irodaházak térelválasztóinak alkalmazzák, ebben az esetben 10mm vastag üveggel dolgozunk. Portál üveg úgynevezett kirakat üvege ilyenkor a biztonság megőrzése érdekében laminált üveggel, vagy ha hő hatásának vannak, kitéve hőszigetelt üveget alkalmazzuk.

A portál üveg maga a megtestesült elegancia

Térelválasztásra rengeteg anyagot és különböző megoldást alkalmazhatunk. A rendelkezésünkre álló elemek sokaságából talán az egyik legmodernebb és legstílusosabb megoldás az üveg. Ennek számos oka van, többek között letisztultságot és eleganciát közvetít, megnöveli a tereket és nem áll a fény útjába, sokkalta összefüggőbben átlátható akár egy komplett iroda és még sorolhatnánk.

Nem vitás, hogy az üvegfalak, mint térelválasztók, remek választást jelenthetnek mindenki számára, aki exkluzív és egyedi módon szeretné berendezni irodáját vagy akár otthonát.

A portál üvegek beltéren és kültéren egyaránt alkalmazhatóak, illetve igényeink szerint szerelhetők fel ajtókkal vagy akár az egész portál üveg egy nagy tolóajtót is képezhet. Az ilyen típusú üvegfalak felhasználási lehetőségeinek kizárólag a képzeletünk szab határt, csak annyi a dolgunk, hogy találjunk egy olyan kivitelezőt, aki mindezt szakszerűen el is készíti nekünk.

Szeretné portál üvegekkel megoldani a térelválasztást akár az irodában, akár otthonában? Akkor mi vagyunk a tökéletes megoldás az Ön számára! Szakembereink megtervezik és telepítik az Ön igényeinek legmegfelelőbb portál üveget bárhová, ahová csak szeretné!

A portál üveg maga a megtestesült elegancia

A portál üvegek előnyeiről

A portál üvegek sokszínű felhasználási területei szabad utat engednek a kreativitásnak, mindezt úgy, hogy lenyűgöző megjelenésükkel bármilyen stílusú közegben megállják a helyüket. Az elegancia és az exkluzivitás tehát nem kérdés, ellenben felmerül, hogy ezen felül az üveg térelválasztók rendelkeznek e bármilyen előnnyel? A válasz igen, mégpedig nem is kevéssel!

Portál üvegeket bárhol alkalmazhatunk, így akár az otthonunkban, akár az általunk fenntartott irodában vagy üzletben is kiváló választás lehet ez a térelválasztó. Hatalmas előnye, hogy teret enged a fénynek, így a világítás költséghatékonyabbé tehető, valamint a napsugarak is sokkal több helyre juthatnak el. A helyiségek nagyságrendekkel nagyobbnak tűnnek, és elkerülhető a bezártság érzet is. Illetőleg a portál üvegekkel letisztult dizájnt, és könnyű áttekinthetőséget adhatunk bármilyen helyiségnek.

Válasszon minket, ha szeretné portál üvegekkel felszerelni otthonát, irodáját vagy üzletét! Termékeinkben garantáltan nem fog csalódni, és minden bizonnyal hosszú évekig fogják szolgálni igényeit a mindennapokban!

A portál üvegek előnyeiről