Nyomtatott dekor üveg

Fa-Üveg-Szabó Kft.

Konyhai festett vagy nyomtatott hátfal

Hőálló üveget Friedrich Otto Schott üvegtechnikus állított elő 1885-ben, valamint az edzett üveg gyártás egész folyamatának első szabadalma Rudolph A. seiden kémikus nevéhez fűződik.

Köszönjük, e két feltalálónak, hogy lehetővé tették az üveg használatának szinte minden formáját, és ezáltal sokkan nagyobb teret nyitottak számunkra az építőiparban, ezen belül is a fal burkolásban. Az üveg megerősítés, edzés fontos és szükséges gyártási munka, mely tovább növeli az üveg szilárdságát és biztonságát. Ezért is javasoljuk a hőingadozás, hőváltozás miatt, a festett, vagy nyomtatott üveget edzett üvegből tűzhely mögé. Az edzett üveg törésekor, kevésbé káros, szinte kör alakú darabkára törik, ezzel is növelve a biztonságot.

Legyen szó konyhai dekor üvegről, dizájn üvegről egy nappaliban, vagy gardróbban, az üvegek vastagságát általában a mérete határozza meg. Kisebb méretű dekor üvegeknél elegendő a 4 mm vastag üveg használata festett üvegek esetén. Világos színeknél az Opti White üveget javasoljuk, melynek kevesebb vastartalma miatt nincs zöldes árnyalata, ezért szinte ugyanolyan színt kapunk végeredményként, mint amit a RAL színskála palettáján választottunk.

Nyomtatott konyhai hátfal, vagy dekor üveg esetén is szintén nagy hangsúlyt kell fektetni a tökéletes fotó kiválasztására, mint ahogyan a festett üveg esetében is fontos a megfelelő színválasztás. Elengedhetetlen, hogy mind a minta, mind pedig a szín harmonizáljon a konyhabútorral, a konyha színeivel, munkapulttal.

Nyomtatott dekor üvegek esetén 6 mm vastag Opti White, edzett üveget használunk, így a kevesebb vasat tartalmazó üvegnek köszönhetően az általunk kiválasztott kép eredeti színeit kapjuk vissza, torzítás mentesen. A nyomtatott konyhai hátfal témaválasztására rengeteg kép áll rendelkezésre, így könnyen egyedi, hangsúlyos, saját stílussal rendelkező, harmonikus konyhát varázsolhatunk a szürke mindennapokba.

Az üvegek tisztán tartása könnyedén szinte egy mozdulattal megoldható. Mivel a konyhai, vagy dekor hátfal egy nagy felület, nincs fuga, mint a csempénél, ezáltal a kosz, a szennyeződés nem tud lerakódni. Akár egy ablak takarítás esetén, használjunk üveg tisztító szert és egy puha törlő kendőt, vagy papírtörlőt és tisztítsuk meg az üvegfelületet. Nem szükséges sem zsíroldó, sem újabb fugázás, mert a régit már annyit takarítottuk, hogy kikopott, vagy éppen elsárgult. Ugye milyen egyszerű?

Válaszd a konyhai, vagy dekor hátfalat, hogy harmonikus környezetben élhesd meg a pillanatot, egy kellemes beszélgetést a friss kávé ízével, egy pikáns étel elkészítését egy pohár bor kíséretében, egy finom ebéd ízét a boldog családdal!

Tekintse meg nyomtatott dekor üveg referenciáinkat!