Dekor üveg

Dekor üveg igen elterjedt napjainkban, több szempontból is újjá varázsolja konyhája megjelenését. Vastagságát tekintve 4-5-6 mm vastagság a legelterjedtebb függően a méretétől, létezik belőle az úgynevezett float vagy „extra clear” üveg, ezeknél a legyártása után az üveg hátlapját festjük a megszokott RAL színskála alapján, ha valamilyen hő hatásnak van kitéve (főzőlap) vagy konnektor kivágás van benne, minden esetben hőkezeljük (edzük) az üveget a nagyobb tartósság érdekében. Fürdőszobába, konyhapultra, asztallapnak stb. javasoljuk, tisztítása szempontjából is igen célszerű választás.

 

Stílus és egyediség üveglapokba zárva

Stílus éEgyediség üveglapokba zárvaHiába vannak a legszebb bútorok konyhánkban, ha az összkép nem az igazi vagy a helyiség hangulata hibádzik valamiben. Ám egy egyszerű megoldással egyediséget csempészhetünk a konyhába, üvegfalak és dekor üvegek segítségével igazán különleges lehet!

Az üvegfalak letisztult eleganciáját kiválóan kiegészítik a színes festett üvegek, melyek egyre elterjedtebb dekorációs elemeknek számítanak napjainkban. Úgy készülnek, hogy az üveg hátlapját lefestik egy úgynevezett RAL színskála alapján, természetesen azt is figyelembe véve, hogy milyen egyéb színekhez kell igazodni a helyiségben, ahova majd kerülni fog. Az üvegburkolat mögé lámpákat vagy egyéb világításokat is tehetünk, teljesen egyedi hangulatot varázsolva. Pultokként és asztallapokként is kiválóan alkalmazhatók, hiszen tisztításuk rendkívül egyszerű.

Válasszon Ön is elegáns, és egyedi megoldásokat otthonába! Bátran keressen fel minket üvegfalakkal és dekor üvegekkel kapcsolatban is, munkatársaink készséggel segítenek Önnek!

Share Button

Facebook

Twitter

Google Plus

Follow Me on Pinterest
 • Zuhanykabinok többféle típusú üvegből. http://www.uvegszabo.hu/zuhanykabin-kadparavan/

  Pinned: 12 Aug 2016
 • Stílusos üveg járólapok. http://www.uvegszabo.hu/jarhato-uveg/

  Pinned: 8 Aug 2016
 • Igazán elegáns megoldást biztosít a portál üveg! http://www.uvegszabo.hu/portal-uveg/

  Pinned: 26 Jul 2016
 • Válasszon egyszerű vagy egyedi tükröt! http://www.uvegszabo.hu/tukor/

  Pinned: 19 Jul 2016
 • Különleges megjelenést kölcsönöz a dekor üveg! http://www.uvegszabo.hu/dekor-uveg/

  Pinned: 15 Jul 2016
 • Nanossimo vízlepergető felületkezeléssel könnyedén tisztán tartható a zuhanykabin. http://www.uvegszabo.hu/zuhanykabin-kadparavan/

  Pinned: 11 Jul 2016
 • Dekorációs szempontól előnyös választás az üveglap. http://www.uvegszabo.hu/dekor-uveg/

  Pinned: 24 Jun 2016
 • Többféle anyagból készülhetnek a zuhanykabinok. http://www.uvegszabo.hu/egyedi-zuhanykabin-keszitese/

  Pinned: 24 Jun 2016
 • Növelje stílusosan a teret üvegkorlátok alkalmazásával. http://www.uvegszabo.hu/korlat/

  Pinned: 19 Jun 2016
 • Félelmetes, mégis különleges - ez a járható üveg! http://www.uvegszabo.hu/jarhato-uveg/

  Pinned: 15 Jun 2016