A tökéletes Karácsonyi ajándék

jún 4, 2021 | Zuhanykabin, kádparaván

Ezen a napon különleges ebéd vagy vacsora kerül az asztalra és jóllakottan bontják ki sok helyen az ajándékokat… Apropó, az ajándékok be vannak csomagolva? – amennyibe nem olyan ajándékot választottunk a családnak amit lehetetlenség becsomagolni – ahogy ezt megrendelőnk is tette! Egy ilyen meglepetés, az év minden napján ajándék egy család számára!

Zuhanykabin, kádparaván vagy zuhanyfal manapság szinte minden lakásban megtalálható! Legyen keretes, vagy keret nélkül, előre gyártott, vagy egyedi méretezésű! Ez utóbbira akkor van szükség, ha az előre gyártott változat nem beépíthető a fürdőszoba mérete, vagy a hely adottságai miatt, mint jelen esetünkben!

A burkolási adottságok nem feleltek meg tökéletesen a zuhanykabin akadálymentes beépítéséhez! Mivel a falakban egyenetlenség volt, ezért szükség volt egy kis alakosságot vinni az üvegbe, hogy minden saroknál tökéletes legyen a vízzárás! Mivel az aljzat lejtését sem úgy oldották meg, hogy megkönnyítse a beépítést, illetve a vízzárás tökéletességét, ezért egy 6 mm magas akril küszöb felhelyezésére volt szükség!

A dekoráció megrendelőnk jó ízléséről ad tanúbizonyságot, ugyanis a bordűr minta alapján készült. A kérés egy sima, egy fordított virág volt, amit dekoros kollégánk a kérteknek megfelelően, tökéletesen oldott meg!

Karácsony, Húsvét, Születésnap, Névnap, vagy csupán igényli a szép és praktikus tárgyakat Ön körül, csak egy kis képzelőerőre és kreativitásra van szükség, hogy családunkat, barátainkat, vagy saját magunkat, egyedi ajándékokkal lepjük meg.

Legyen az tükör, dekorüveg, üvegpolc, vagy zuhanykabin, merjünk nagyot álmodni, az Üvegszabó megvalósítja 2016-ban is!

Kapcsolódó cikkek:

Járható üveggel lesz tökéletes a tetőtér beépítés

Járható üveggel lesz tökéletes a tetőtér beépítés

Tetőtér beépítés előtt áll, és szeretné különlegessé varázsolni életterét? A hagyományos födémet járható üveg is helyettesítheti, ha ránk bízza magát! Amennyiben a szerkezet engedi, tetőtér beépítéssel akár megduplázható a nettó alapterület, nem meglepő hát, ha Ön is...

Zuhanykabin készítés, ahogy Ön szeretné!

Zuhanykabin készítés, ahogy Ön szeretné!

A személyre szabott fürdőszoba titka az egyedi zuhanykabin készítés, de mint mindent, ezt is alapos tervezéssel kell kezdeni. Mutatjuk a lehetőségeket! Önnek is tetszenek azok a látványos fotók a lakberendezési magazinokban, amik olyan hatást keltenek, mintha mindent...

Belső két szintes térben az üvegkorlátnak is jut hely

Belső két szintes térben az üvegkorlátnak is jut hely

A korlát egyszerre biztonságos és szép is ha üvegből készül. Üvegkorlátot alsó és felső szintre is ajánlunk, belső térbe tervezve. A korlátok üvegből készült változata főleg a közintézményekben és a modern irodaházakban látható,...