A tökéletes Karácsonyi ajándék

jún 4, 2021 | Zuhanykabin, kádparaván

Ezen a napon különleges ebéd vagy vacsora kerül az asztalra és jóllakottan bontják ki sok helyen az ajándékokat… Apropó, az ajándékok be vannak csomagolva? – amennyibe nem olyan ajándékot választottunk a családnak amit lehetetlenség becsomagolni – ahogy ezt megrendelőnk is tette! Egy ilyen meglepetés, az év minden napján ajándék egy család számára!

Zuhanykabin, kádparaván vagy zuhanyfal manapság szinte minden lakásban megtalálható! Legyen keretes, vagy keret nélkül, előre gyártott, vagy egyedi méretezésű! Ez utóbbira akkor van szükség, ha az előre gyártott változat nem beépíthető a fürdőszoba mérete, vagy a hely adottságai miatt, mint jelen esetünkben!

A burkolási adottságok nem feleltek meg tökéletesen a zuhanykabin akadálymentes beépítéséhez! Mivel a falakban egyenetlenség volt, ezért szükség volt egy kis alakosságot vinni az üvegbe, hogy minden saroknál tökéletes legyen a vízzárás! Mivel az aljzat lejtését sem úgy oldották meg, hogy megkönnyítse a beépítést, illetve a vízzárás tökéletességét, ezért egy 6 mm magas akril küszöb felhelyezésére volt szükség!

A dekoráció megrendelőnk jó ízléséről ad tanúbizonyságot, ugyanis a bordűr minta alapján készült. A kérés egy sima, egy fordított virág volt, amit dekoros kollégánk a kérteknek megfelelően, tökéletesen oldott meg!

Karácsony, Húsvét, Születésnap, Névnap, vagy csupán igényli a szép és praktikus tárgyakat Ön körül, csak egy kis képzelőerőre és kreativitásra van szükség, hogy családunkat, barátainkat, vagy saját magunkat, egyedi ajándékokkal lepjük meg.

Legyen az tükör, dekorüveg, üvegpolc, vagy zuhanykabin, merjünk nagyot álmodni, az Üvegszabó megvalósítja 2016-ban is!

Kapcsolódó cikkek:

Járható üveg készítés, az izgalmas belsőépítészeti elem

Járható üveg készítés, az izgalmas belsőépítészeti elem

Szeretne különleges belsőépítészeti elemet? Ajánljuk figyelmébe a járható üveg készítését, amelytől valóban páratlan lesz az összkép! Látványos belsőépítészeti elem, aminek funkciója is van Legyen szó építkezésről vagy teljes lakásfelújításról, napjainkban egyre...

Mitől függ a zuhanykabin készítés ára?

Mitől függ a zuhanykabin készítés ára?

A zuhanykabin készítés nagyszerű lehetőség, hogy egy kis egyediséget csempésszen a fürdőszobába, de fontos, hogy mindez anyagilag is jól tervezhető legyen. A helyszínre és személyes igényekre szabott zuhanykabin meglehetősen sok előnyt tartogat az áruházakban kapható...

Átlátható védelem: az üvegkorlátok előnyei

Átlátható védelem: az üvegkorlátok előnyei

Az üvegkorlátok egyre meghatározóbb szerepet töltenek be az építészet terén a folyamatosan megújuló és fejlődő trendek között. Az üvegkorlátok modern és elegáns megoldások, amelyek nem csupán esztétikai értéket képviselnek, hanem számos praktikus előnnyel is...