Amit a zuhanykabin gyártásával kapcsolatban tudni érdemes

jún 7, 2021 | Zuhanykabin, kádparaván

A fürdőszoba felújítások alkalmával napjainkban egyre többen választják a zuhanykabin gyártást. Ez számtalan előnnyel rendelkezik a tömegesen kapható termékekhez képest, hiszen ha valaki a zuhanykabin gyártást választja, egy teljesen személyre szabott terméket kap, nem kell semmiben kompromisszumot kötnie. Vannak azonban olyan szempontok, amiket érdemes végiggondolni ahhoz, hogy valóban olyan legyen a zuhanyzó, amilyet a tulajdonosa szeretett volna. Nézzük, mik ezek!

A zuhanykabin gyártás legfontosabb kérdése, hogy milyen méretű és alakú legyen a berendezési elem. Ezt sokszor behatárolja a fürdőszoba nagysága, illetve a kabin későbbi helye. Például szűk sarkokba elég lehet a kétrészes megoldás is, de nagyobb helyiség esetén ennél jóval több a választási lehetőség. Érdemes azt is végiggondolni előre, hogy milyen megoldást szeretnénk az ajtóval kapcsolatban. Népszerű az egyajtós, nyíló változat, de nagyobb helyekre praktikus a kétszárnyú ajtó. Sokan szeretik a tolóajtós változatokat, de gyakori a belapozható megoldás is, ez főként kis alapterület esetén ajánlott.  Megoldás lehet még a napjainkban divatos walk in zuhany is.

A zuhanykabin gyártás másik fő kérdése, hogy milyen legyen az üveg. Egyszerű, átlátszó, esetleg parsol, opti white, homokfújt vagy savmart? Ha a parsol mellett döntünk, lehet zöld, szürke, bronz és kék, míg a homokfújt változatnál gyakorlatilag bármilyen minta megvalósítható. A zuhanykabin gyártásnál fontos kérdés még az üveg felületkezelése. Ha az úgynevezett Nanossimo mellett döntünk, azzal rengeteg időt és energiát spórolunk később a takarításon. Ez a felületkezelés ugyanis nem engedi a vízkő megtelepedését, így a kabin könnyebben és gyorsabban varázsolható csillogóvá.

Ön is egyedi zuhanykabin gyártáson gondolkodik? Bízza ránk magát! Ha szeretne többet tudni a lehetőségekről vagy nem tud dönteni a kialakítással kapcsolatban és kíváncsi tapasztalt munkatársaink véleményére, ötleteire, bátran keressen fel minket!

Kapcsolódó cikkek:

Térelválasztó üveg modern ingatlanokban

Térelválasztó üveg modern ingatlanokban

A tolóajtó és térelválasztó üveg elképesztően sok lehetőséget tartogat, extra funkcióval és stílussal megszínezve a modern ingatlanokat! Sokoldalúságuknak köszönhetően az üvegből készült belsőépítészeti elemek számos lakberendezési problémára kínálnak megoldást,...