Az egyedi zuhanykabin a legjobb megoldás idősek otthonába is!

jún 7, 2021 | Zuhanykabin, kádparaván

Egy idősek otthonában, ahol többnyire nehézkesen, bizonytalanul mozgó emberek élnek, kiemelt figyelmet kell fordítani a biztonságos környezet kialakítására. Fontos, hogy például ne legyen lépcső, a szobák és a közösségi helyiségek is akadálymentesen megközelíthetőek legyenek, és természetesen nem szabad megfeledkezni arról sem, hogy maguk a szobák is úgy legyenek felszerelve, hogy mindenki számára könnyen és kényelmesen használhatóak legyenek. Ennek fontos részét képezi a fürdőszoba: lehet, hogy a kádban üldögélni jó és kényelmes, ám egy idős ember számára sokszor nehezen kivitelezhető, hiszen nagyot kell lépni fürdés előtt és után is. Idősek otthonába sokkal jobb és biztonságosabb megoldást jelentenek az egyedi zuhanykabinok.

Az egyedi zuhanykabinok még a legkisebb szobákba is könnyedén beilleszthetőek, hiszen akár speciális méretben is rendelhetőek. Az egyedi zuhanykabinok ezen kívül azért is jelentenek jó választást, mert valóban olyanokat kap az idősotthon a pénzéért cserébe, amik a lakók számára könnyedén használhatóak. Fontos például, hogy ne rendelkezzen peremmel, amiben könnyen meg lehet botlani. Kiemelt figyelmet kell fordítani a csúszásgátlásra is, ezen kívül érdemes ülőkével is felszerelni. Ennek fontos szerepe lehet a balesetek megelőzésében, mert sajnos a meleg, párás környezetben gyakoribbak a rosszullétek.

Amennyiben az idősotthon az egyedi zuhanykabinokat választja, lehetőség van a nyitás-zárás módszerének meghatározására is: nyíló- vagy tolóajtósat szeretnének, esetleg egyik szobába ilyet, másikba olyat? Nem gond! Cégünk nagy tapasztalattal rendelkezik az egyedi zuhanykabinok gyártása terén, ha minket választanak, biztosak lehetnek benne, hogy az intézmény összes fürdőszobájába tökéletes megoldást találunk.

Forduljanak hozzánk bizalommal Önök is, és kérjék ajánlatunkat idősotthonok részére történő egyedi zuhanykabinok gyártására! Kérdéseikre szívesen válaszolunk megadott elérhetőségeinken.

Kapcsolódó cikkek:

Járható üveg: a modern technológia csodája

Járható üveg: a modern technológia csodája

A járható üveg napjainkban már nem számít kisebbfajta csodának, és a technológia költségének csökkenésével egyre többen rendelik meg az otthonaikba is. Az üveg már évszázadok óta meghatározó anyag a mindennapi életünkben; a házak ablakai, a járművek szélvédői, a...

Üveg-, huzalos, pálcás: a modertn korlátok típusai

Üveg-, huzalos, pálcás: a modertn korlátok típusai

Az üvegkorlátok, huzalos korlátok és pálcás korlátok a legmodernebb korláttípusok, egyben napjaink legnépszerűbbjei is – ismerkedjünk meg a történetükkel! A korlátok szerepe kettős, és mindig is az volt: kijelölni a határokat és biztonságot nyújtani. Már az ókorban is...