Az Egyedi Zuhanykabin megéri a pénzét

jún 4, 2021 | Zuhanykabin, kádparaván

Manapság a gyártók, legyen az bármilyen terület, igyekeznek egyedi termékekkel elkápráztatni fogyasztóit. Egyedi bútorok, egyedi ruhák, stb. Mind ezek között mi, nagy szakmai tapasztalattal, kedves, segítőkész csapattal kínáljuk Önnek az Egyedi Zuhanykabint.

Az eddig jólbevált műanyagkeretes zuhanykabinokat, kádparavánokat felváltja a modern, egyedi méretre gyártott, az Ön és a helyszín igényeire gyártott, egyedi színben készített, keret nélküli Egyedi Zuhanykabin, Egyedi Kádparaván, Egyedi Zuhanyfal. A választott terméknek csak képzeletünk és pénztárcánk szab határt. A keretes tucattermékek valóban lehetnek olcsóbbak, és a beépítésük is egyszerűnek tűnhet, de vajon passzol e a kialakított tálcához, biztonságos e ha a gyermek nekiszalad, időtálló e, vagy 5-6 éven belül cserélni kell? Megannyi kétségbeejtő kérdés!

A megszokottól eltérően, már nincs műanyag keret mely megsárgul, elkopik, takaríthatatlanná válik, helyette egy 3-4 pontmegfogással, rozsdamentes fényes vagy szálcsiszolt szerelvényekkel rögzített, keret nélküli terméket kap, melynek karbantartása egyszerű, az anyaga örök, és időtálló. A 4-5 mm vastag üveget / plexit, felváltja a 8 mm edzett, biztonsági üveg mely ellenáll az időnek, ütésnek, tűznek. A vízzáró profilok elhasználódást követően cserélhetők, melynek során kabinja visszanyeri eredeti, új állapotát.

Az Egyedi Zuhanykabinnal kapcsolatban nem lesznek felmerülő kétségei, és ami nem elhanyagolandó az Egyedi megéri a pénzét!

Kapcsolódó cikkek:

A zuhanykabin készítés művészete

A zuhanykabin készítés művészete

A zuhanykabinok készítése kulcsfontosságú szerepet játszik a tökéletes zuhanyzási élmény biztosításában. A zuhanyzás a mindennapi életünk szerves része, és nem csupán a tisztálkodás, de a stresszoldás és a relaxáció szempontjából is fontos, hogy milyen körülmények...