Egyedi zuhany: A fürdőszobai kényelem ne az utolsó helyen legyen!

jún 7, 2021 | Zuhanykabin, kádparaván

Talán legkevésbé a fürdőszoba kerül fókuszba, ha lakásfelújításról van szó. Sok helyen megelégednek az előző lakók által kialakított helyiséggel, a több tízéves szaniterekkel, a divatjamúlt csempével. Pedig egy szép, új, modern fürdőszobának is megvan a maga értéke. A felújított helyiség nagy mértékben képes emelni az egész ingatlan értékét, nem beszélve arról, mennyivel jobb érzés a csillogóan új, hibátlan fürdőszobában készülődni. Mit érdemes először felújíttatni, ha esetleg nincs keret egyszerre a teljes tatarozásra?

Az egyedi zuhany mellett több érv is szól. Az, ami az előző lakónak még megfelelt, nem biztos, hogy a következő tulajdonos igényeit is maradéktalanul kielégíti.

Forduljon cégünkhöz bizalommal, és vegye igénybe segítségünket egyedi zuhany kialakításával kapcsolatban! Nagy gyakorlattal és sok tapasztalattal rendelkezünk nem csak zuhanykabinok, de egyedileg kivitelezett zuhanyok gyártásával kapcsolatban is. 8 mm vastag biztonsági üvegből, színezett vagy hagyományos változatban készülnek a falak, ezekhez pedig keret nélküli kabinokat készítünk.

A fürdőszoba meglévő adottságait egybevetve a megrendelő ötleteivel és az igényeivel mindenki számára ideális koncepciókat tudunk összeállítani akkor is, ha egyedi zuhanyról van szó. A terveket a legjobb tudásunk szerint és minőségi alapanyagok felhasználásával valósítjuk meg. A végleges képet 3D-s rajzokon mutatjuk be, így bármikor van lehetőség változtatni, hogy az eredmény valóban tökéletes lehessen.

Keressen fel minket bizalommal, és legyen új, személyre szabott fürdőszobája, egyedi zuhannyal! Ne halogassa a fürdő felújítását se, helyette inkább élvezze az ezzel járó előnyöket! Böngésszen bátran referenciáink között, és merítsen ihletet! Az egyedi zuhany kivitelezésének részleteiről, árakról és típusokról megadott elérhetőségeinken érdeklődhet, szívesen segítünk! Lépjen velünk kapcsolatba, hogy minél előbb megkezdhessük a megrendelt egyedi zuhany elkészítését!

Kapcsolódó cikkek:

Térelválasztó üveg modern ingatlanokban

Térelválasztó üveg modern ingatlanokban

A tolóajtó és térelválasztó üveg elképesztően sok lehetőséget tartogat, extra funkcióval és stílussal megszínezve a modern ingatlanokat! Sokoldalúságuknak köszönhetően az üvegből készült belsőépítészeti elemek számos lakberendezési problémára kínálnak megoldást,...