Egyedi zuhanykabin, homok fújt mintával

jún 3, 2021 | Zuhanykabin, kádparaván

Többé nem a fürdőszobánkat kell kialakítani úgy, hogy esetleg egy zuhanykabin, zuhanyfal elférjen!  Napjainkban  már az egyedi méret után készült zuhanykabinok teszik lehetővé, hogy fürdőszobája  egyéni, különleges, minden célnak és elvárásnak megfelelő legyen.

A kiváló minőségű edzett üvegből készült zuhanykabinok, ma az egyik legmodernebb dolog amit fürdőszobájában el tud képzelni. Könnyű kezelhetőségének köszönhetően, ma egyre több otthonban megtalálható. Minimalista designjának köszönhetően, vizuálisan tökéletesen illik bármely fürdőszobához. Az üveg lehet átlátszó, savmart, színezett, vagy homokfújt mintával. Hogy melyik típus kerül az Ön otthonába, annak csak képzelete szab határt!

Vannak különféle megoldások, keretes és keret nélküli változatok. Cégünk kizárólag az utóbbival foglalkozik, így megkönnyítve a beépítést, a használatot és nem utolsó sorban a takarítás.

Kapcsolódó cikkek:

Az üveg felhasználása a belsőépítészetben

Az üveg felhasználása a belsőépítészetben

Az üveg sokoldalú anyag, aminek helye van a belsőépítészetben, immáron évszázadok óta. Az első alkalmazási területe az ablakok áttetsző lezárása volt, ám ekkor még nem átlátható változatban; az első üvegtáblák még meglehetősen egyenetlenek voltak, ráadásul a nagy...