Egyedi zuhanykabin, homok fújt mintával

jún 3, 2021 | Zuhanykabin, kádparaván

Többé nem a fürdőszobánkat kell kialakítani úgy, hogy esetleg egy zuhanykabin, zuhanyfal elférjen!  Napjainkban  már az egyedi méret után készült zuhanykabinok teszik lehetővé, hogy fürdőszobája  egyéni, különleges, minden célnak és elvárásnak megfelelő legyen.

A kiváló minőségű edzett üvegből készült zuhanykabinok, ma az egyik legmodernebb dolog amit fürdőszobájában el tud képzelni. Könnyű kezelhetőségének köszönhetően, ma egyre több otthonban megtalálható. Minimalista designjának köszönhetően, vizuálisan tökéletesen illik bármely fürdőszobához. Az üveg lehet átlátszó, savmart, színezett, vagy homokfújt mintával. Hogy melyik típus kerül az Ön otthonába, annak csak képzelete szab határt!

Vannak különféle megoldások, keretes és keret nélküli változatok. Cégünk kizárólag az utóbbival foglalkozik, így megkönnyítve a beépítést, a használatot és nem utolsó sorban a takarítás.

Kapcsolódó cikkek:

Járható üveg: a modern technológia csodája

Járható üveg: a modern technológia csodája

A járható üveg napjainkban már nem számít kisebbfajta csodának, és a technológia költségének csökkenésével egyre többen rendelik meg az otthonaikba is. Az üveg már évszázadok óta meghatározó anyag a mindennapi életünkben; a házak ablakai, a járművek szélvédői, a...