Egyedi zuhanykabin készítés hotelekbe is!

jún 7, 2021 | Zuhanykabin, kádparaván

A hotelek között hatalmas különbségek lehetnek, amik befolyásolják az utazókat abban, hogy melyiket részesítsék előnyben. Természetesen az ár meghatározó tényező, de bizonyos árkategórián belül is adódhatnak lényeges differenciák.

Ha Önnek az a célja, hogy hotelét még vonzóbbá, még sokoldalúbbá tegye, és a saját kategóriáján belül kiemelkedő pozícióba helyezze, érdemes pár dolgot megfontolni. Az igényes, tiszta, otthonos, egyszersmind stílusos szállásokra mindig van vendég. A fürdőszoba pedig sarkalatos kérdést képvisel. Mindenki szereti, ha a hotel fürdőjén is tükröződik az igényesség, de sosem árt egy csipetnyi egyediség sem.

Az egyedi zuhanykabin készítés cégünk szolgáltatásainak egyike, amit hotelek számára is ajánlunk. Tehát miért kellene Önnek igénybe vennie ezt a szolgáltatásunkat az egyedi zuhanykabin készítéshez? 

Egy egyedi zuhanykabinnal lehetősége van olyan fürdőszobát kialakíttatni, amivel elnyeri a vendégek tetszését és elismerését. A fürdőszoba színvonalasabb, különlegesebb lehet egy ilyen zuhanykabin beépítése után, sokoldalúbbá és komfortosabbá teheti a hotelszobának ezt a helyiségét.

Az egyedi zuhanykabin készítés során meg lehet szabni a méreteket, a formát, a kialakítást, azt, hogy az egyedi zuhanykabin készítéshez milyen legyen a felhasznált üveg, a zuhanytálca alapanyaga, hogyan nyíljon az ajtó. A kész kabin már önmagában is díszére válhat a fürdőszobának, és stílusában teljes mértékben illeszkedhet a hotel arculatához, a szoba stílusához. Az egyedi zuhanykabin készítést befektetésnek is ajánljuk, hiszen időtállóbb és strapabíróbb is egy ilyen munka, mint a készen kapható modellek.

 

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, lépjen velünk kapcsolatba minél előbb, és kérjen személyre szabott árajánlatot egyedi zuhanykabin készítéssel kapcsolatban! Speciális elképzeléseit, felmerülő kérdéseit ossza meg bátran szakértőinkkel, mindenben szívesen segítünk Önnek, hogy szálláshelye még sokoldalúbbá és hangulatosabbá válhasson!

Kapcsolódó cikkek:

Járható üveggel lesz tökéletes a tetőtér beépítés

Járható üveggel lesz tökéletes a tetőtér beépítés

Tetőtér beépítés előtt áll, és szeretné különlegessé varázsolni életterét? A hagyományos födémet járható üveg is helyettesítheti, ha ránk bízza magát! Amennyiben a szerkezet engedi, tetőtér beépítéssel akár megduplázható a nettó alapterület, nem meglepő hát, ha Ön is...

Zuhanykabin készítés, ahogy Ön szeretné!

Zuhanykabin készítés, ahogy Ön szeretné!

A személyre szabott fürdőszoba titka az egyedi zuhanykabin készítés, de mint mindent, ezt is alapos tervezéssel kell kezdeni. Mutatjuk a lehetőségeket! Önnek is tetszenek azok a látványos fotók a lakberendezési magazinokban, amik olyan hatást keltenek, mintha mindent...

Belső két szintes térben az üvegkorlátnak is jut hely

Belső két szintes térben az üvegkorlátnak is jut hely

A korlát egyszerre biztonságos és szép is ha üvegből készül. Üvegkorlátot alsó és felső szintre is ajánlunk, belső térbe tervezve. A korlátok üvegből készült változata főleg a közintézményekben és a modern irodaházakban látható,...