Egyedi zuhanykabin készítés hotelekbe is!

jún 7, 2021 | Zuhanykabin, kádparaván

A hotelek között hatalmas különbségek lehetnek, amik befolyásolják az utazókat abban, hogy melyiket részesítsék előnyben. Természetesen az ár meghatározó tényező, de bizonyos árkategórián belül is adódhatnak lényeges differenciák.

Ha Önnek az a célja, hogy hotelét még vonzóbbá, még sokoldalúbbá tegye, és a saját kategóriáján belül kiemelkedő pozícióba helyezze, érdemes pár dolgot megfontolni. Az igényes, tiszta, otthonos, egyszersmind stílusos szállásokra mindig van vendég. A fürdőszoba pedig sarkalatos kérdést képvisel. Mindenki szereti, ha a hotel fürdőjén is tükröződik az igényesség, de sosem árt egy csipetnyi egyediség sem.

Az egyedi zuhanykabin készítés cégünk szolgáltatásainak egyike, amit hotelek számára is ajánlunk. Tehát miért kellene Önnek igénybe vennie ezt a szolgáltatásunkat az egyedi zuhanykabin készítéshez? 

Egy egyedi zuhanykabinnal lehetősége van olyan fürdőszobát kialakíttatni, amivel elnyeri a vendégek tetszését és elismerését. A fürdőszoba színvonalasabb, különlegesebb lehet egy ilyen zuhanykabin beépítése után, sokoldalúbbá és komfortosabbá teheti a hotelszobának ezt a helyiségét.

Az egyedi zuhanykabin készítés során meg lehet szabni a méreteket, a formát, a kialakítást, azt, hogy az egyedi zuhanykabin készítéshez milyen legyen a felhasznált üveg, a zuhanytálca alapanyaga, hogyan nyíljon az ajtó. A kész kabin már önmagában is díszére válhat a fürdőszobának, és stílusában teljes mértékben illeszkedhet a hotel arculatához, a szoba stílusához. Az egyedi zuhanykabin készítést befektetésnek is ajánljuk, hiszen időtállóbb és strapabíróbb is egy ilyen munka, mint a készen kapható modellek.

 

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, lépjen velünk kapcsolatba minél előbb, és kérjen személyre szabott árajánlatot egyedi zuhanykabin készítéssel kapcsolatban! Speciális elképzeléseit, felmerülő kérdéseit ossza meg bátran szakértőinkkel, mindenben szívesen segítünk Önnek, hogy szálláshelye még sokoldalúbbá és hangulatosabbá válhasson!

Kapcsolódó cikkek:

Térelválasztó üveg modern ingatlanokban

Térelválasztó üveg modern ingatlanokban

A tolóajtó és térelválasztó üveg elképesztően sok lehetőséget tartogat, extra funkcióval és stílussal megszínezve a modern ingatlanokat! Sokoldalúságuknak köszönhetően az üvegből készült belsőépítészeti elemek számos lakberendezési problémára kínálnak megoldást,...