Egyedi zuhanykabin készítés tetőtéri fürdőszobához

jan 11, 2022 | Zuhanykabin, kádparaván

Egyedi zuhanykabin készítést rendelhet tetőtéri fürdőbe! Beépített és nem készen kapható szanitereket tervezünk Önnek megfizethető áron!

A tetőtéri lakások kialakítása mindig kihívást jelent, mert mindegyik egyedi kialakítással rendelkezik. A ferde tetősík az alapterülettel szemben kevesebb hasznosítható teret jelent. A tetőhöz és a lakás formáihoz idomuló bútorokkal és berendezési elemekkel azonban van esély arra, hogy a teljes alapterületet ki tudják használni a tulajdonosok.

A fürdőszoba egy tetőtérbe tervezve szintén felvet néhány kérdést. A kád beépítéséhez nem okoz gondot egy ferde tetősík, de ha kifejezetten zuhanykabinban gondolkodik a tulajdonos vagy nincs elég hely a kádnak, akkor az egyedi zuhanykabin készítést ajánljuk.

Az egyedi zuhanykabin készítést minden érdeklődő figyelmébe ajánljuk, mint lehetséges megoldást a tetőtérben kialakított fürdőszobához. Amennyiben ragaszkodik a zuhanyfülkéhez, ideális zuhanykabint készítünk és tervezünk Önnek is a tetőtéri fürdőszoba méreteit és jellemzőit figyelembe véve.

Forduljon bizalommal a szaniterek tervezésével és gyártásával foglalkozó cégünkhöz, ha egyedi zuhanykabin készítést szeretne rendelni! Az ügyfelekkel pontról-pontra megbeszéljük, hogy mit szeretnének és mi az, ami megvalósítható az elképzelésekből. A helyszínen felmérjük a fürdőszobát és tervet vázolunk fel a lehetséges szaniter variációkról. Az egyedi zuhanykabin készítés során a megrendelő kívánságai szerint használunk alapanyagot, figyelembe vesszük, hogy milyen típusú zuhanykabint szeretne, méretben, stílusban, kiegészítőkben is igyekszünk az eredeti elképzeléseket formába önteni.

A ferde tető tehát nem jelent akadályt, csupán behatárolja a lehetőségeket. Egy felkészült csapat precíz és kreatív kivitelezésű szanitert tud a megrendelőnek prezentálni. Az egyedi zuhanykabin készítésről szívesen adunk ajánlatot Önnek, ha felkeltette az érdeklődését a szolgáltatásunk. Lépjen kapcsolatba munkatársainkkal az egyik, feltüntetett elérhetőségen és kérje személyre szabott árajánlatunkat!

Kapcsolódó cikkek:

Járható üveg készítés, az izgalmas belsőépítészeti elem

Járható üveg készítés, az izgalmas belsőépítészeti elem

Szeretne különleges belsőépítészeti elemet? Ajánljuk figyelmébe a járható üveg készítését, amelytől valóban páratlan lesz az összkép! Látványos belsőépítészeti elem, aminek funkciója is van Legyen szó építkezésről vagy teljes lakásfelújításról, napjainkban egyre...

Mitől függ a zuhanykabin készítés ára?

Mitől függ a zuhanykabin készítés ára?

A zuhanykabin készítés nagyszerű lehetőség, hogy egy kis egyediséget csempésszen a fürdőszobába, de fontos, hogy mindez anyagilag is jól tervezhető legyen. A helyszínre és személyes igényekre szabott zuhanykabin meglehetősen sok előnyt tartogat az áruházakban kapható...

Átlátható védelem: az üvegkorlátok előnyei

Átlátható védelem: az üvegkorlátok előnyei

Az üvegkorlátok egyre meghatározóbb szerepet töltenek be az építészet terén a folyamatosan megújuló és fejlődő trendek között. Az üvegkorlátok modern és elegáns megoldások, amelyek nem csupán esztétikai értéket képviselnek, hanem számos praktikus előnnyel is...