Egyedi zuhanykabin készítés tetőtéri fürdőszobához

jan 11, 2022 | Zuhanykabin, kádparaván

Egyedi zuhanykabin készítést rendelhet tetőtéri fürdőbe! Beépített és nem készen kapható szanitereket tervezünk Önnek megfizethető áron!

A tetőtéri lakások kialakítása mindig kihívást jelent, mert mindegyik egyedi kialakítással rendelkezik. A ferde tetősík az alapterülettel szemben kevesebb hasznosítható teret jelent. A tetőhöz és a lakás formáihoz idomuló bútorokkal és berendezési elemekkel azonban van esély arra, hogy a teljes alapterületet ki tudják használni a tulajdonosok.

A fürdőszoba egy tetőtérbe tervezve szintén felvet néhány kérdést. A kád beépítéséhez nem okoz gondot egy ferde tetősík, de ha kifejezetten zuhanykabinban gondolkodik a tulajdonos vagy nincs elég hely a kádnak, akkor az egyedi zuhanykabin készítést ajánljuk.

Az egyedi zuhanykabin készítést minden érdeklődő figyelmébe ajánljuk, mint lehetséges megoldást a tetőtérben kialakított fürdőszobához. Amennyiben ragaszkodik a zuhanyfülkéhez, ideális zuhanykabint készítünk és tervezünk Önnek is a tetőtéri fürdőszoba méreteit és jellemzőit figyelembe véve.

Forduljon bizalommal a szaniterek tervezésével és gyártásával foglalkozó cégünkhöz, ha egyedi zuhanykabin készítést szeretne rendelni! Az ügyfelekkel pontról-pontra megbeszéljük, hogy mit szeretnének és mi az, ami megvalósítható az elképzelésekből. A helyszínen felmérjük a fürdőszobát és tervet vázolunk fel a lehetséges szaniter variációkról. Az egyedi zuhanykabin készítés során a megrendelő kívánságai szerint használunk alapanyagot, figyelembe vesszük, hogy milyen típusú zuhanykabint szeretne, méretben, stílusban, kiegészítőkben is igyekszünk az eredeti elképzeléseket formába önteni.

A ferde tető tehát nem jelent akadályt, csupán behatárolja a lehetőségeket. Egy felkészült csapat precíz és kreatív kivitelezésű szanitert tud a megrendelőnek prezentálni. Az egyedi zuhanykabin készítésről szívesen adunk ajánlatot Önnek, ha felkeltette az érdeklődését a szolgáltatásunk. Lépjen kapcsolatba munkatársainkkal az egyik, feltüntetett elérhetőségen és kérje személyre szabott árajánlatunkat!

Kapcsolódó cikkek:

Járható üveggel lesz tökéletes a tetőtér beépítés

Járható üveggel lesz tökéletes a tetőtér beépítés

Tetőtér beépítés előtt áll, és szeretné különlegessé varázsolni életterét? A hagyományos födémet járható üveg is helyettesítheti, ha ránk bízza magát! Amennyiben a szerkezet engedi, tetőtér beépítéssel akár megduplázható a nettó alapterület, nem meglepő hát, ha Ön is...

Zuhanykabin készítés, ahogy Ön szeretné!

Zuhanykabin készítés, ahogy Ön szeretné!

A személyre szabott fürdőszoba titka az egyedi zuhanykabin készítés, de mint mindent, ezt is alapos tervezéssel kell kezdeni. Mutatjuk a lehetőségeket! Önnek is tetszenek azok a látványos fotók a lakberendezési magazinokban, amik olyan hatást keltenek, mintha mindent...

Belső két szintes térben az üvegkorlátnak is jut hely

Belső két szintes térben az üvegkorlátnak is jut hely

A korlát egyszerre biztonságos és szép is ha üvegből készül. Üvegkorlátot alsó és felső szintre is ajánlunk, belső térbe tervezve. A korlátok üvegből készült változata főleg a közintézményekben és a modern irodaházakban látható,...