Egyedi zuhanykabin készítése vagy standard szaniter vásárlása éri meg?

jún 7, 2021 | Zuhanykabin, kádparaván

Az egyedi zuhanykabin készítése időigényesebb választás, de hosszú távon már jobban megéri. A fürdőszoba és a többi helyiség is saját berendezéssel rendelkezik, ami a legjobb használatot segíti elő. A berendezéshez minden ingatlan tulajdonosnak a rendelkezésére állnak egyszerűbb, standard fürdőszoba bútorok és kiegészítők, amik ugyanolyan méretben és elemekkel készülnek. A másik megoldás a vásárló igényei alapján elkészített bútor, amiből csak egy készül. Az egyedi zuhanykabin készítése nem éri meg mindenkinek, hiszen vannak olyan fürdők, ahol egy egyszerűbb zuhany pontosan elegendő és méretben is illik a kabinnak szánt sarokba. Ez mégsem jelenti azt, hogy a megrendelésre készült szaniter felesleges fényűzés lenne.

Ahol tökéletesen be tudja tölteni a funkcióját egy zuhanykabin, ott nem érdemes rá több időt és pénzt költeni. Ahol viszont nem jelent gondot, hogy időt szánjanak a tervezésre a teljes kivitelezésre és beépítésre, ott érdemes belevágni egy olyan projektbe, ami az egyedi zuhanykabin készítésére szól.

Az egyedi zuhanykabin készítése azonban azoknál a fürdőszobáknál kifizetődő, amik a méret vagy alaprajz szempontjából nem átlagosak. Az is elegendő ok egy új és nem sorozatgyártásban készült zuhanykabin megrendelésére, ha a megrendelő valami különlegeset szeretne, stílusos szanitert vagy olyan fürdőszoba berendezést, ami speciálisabb tulajdonságokkal rendelkezik.

Az egyedi zuhanykabin készítés egy profi csapat közreműködésével valóban azokat az elvárásokat tudja teljesíteni, amiket a megrendelő az elején megfogalmaz.

Amennyiben Ön hasonló okból szeretne új zuhanykabint, lépjen velünk kapcsolatba! A cégünk egyedi igényekre tervezett, a megrendelők elképzelései és fürdőszobái alapján gyártott szanitereket kínálunk, méghozzá versenyképes árakon. A csapatunk az Ön fürdőjéből is kihozza a legjobbat az egyedi zuhanykabinja elkészítésével. Vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal és kérjen személyre szabott árajánlatot az egyik megadott elérhetőségünkön, amit a weblapon talál!

Kapcsolódó cikkek:

Járható üveggel lesz tökéletes a tetőtér beépítés

Járható üveggel lesz tökéletes a tetőtér beépítés

Tetőtér beépítés előtt áll, és szeretné különlegessé varázsolni életterét? A hagyományos födémet járható üveg is helyettesítheti, ha ránk bízza magát! Amennyiben a szerkezet engedi, tetőtér beépítéssel akár megduplázható a nettó alapterület, nem meglepő hát, ha Ön is...

Zuhanykabin készítés, ahogy Ön szeretné!

Zuhanykabin készítés, ahogy Ön szeretné!

A személyre szabott fürdőszoba titka az egyedi zuhanykabin készítés, de mint mindent, ezt is alapos tervezéssel kell kezdeni. Mutatjuk a lehetőségeket! Önnek is tetszenek azok a látványos fotók a lakberendezési magazinokban, amik olyan hatást keltenek, mintha mindent...

Belső két szintes térben az üvegkorlátnak is jut hely

Belső két szintes térben az üvegkorlátnak is jut hely

A korlát egyszerre biztonságos és szép is ha üvegből készül. Üvegkorlátot alsó és felső szintre is ajánlunk, belső térbe tervezve. A korlátok üvegből készült változata főleg a közintézményekben és a modern irodaházakban látható,...