Egyedi Zuhanykabin korlátlanul

jún 4, 2021 | Zuhanykabin, kádparaván

A zuhanykabin feleslegessé válhat otthonunkban, ha nem elégíti ki minden családtag igényét.

Legyen az gyermek, aki örökmozgó, nyughatatlan, az ő érdeke azt kívánja, hogy a zuhanykabin legyen tágas és minél biztonságosabb. Ezért is készítjük Egyedi Zuhanykabinjainkat 8 mm vastag edzett biztonsági üvegből. A szülők a zuhany alatt frissítő pillanataikat és intim perceiket töltik. Hogy a zuhanyzásuk ne érjen kellemetlen véget, javaslatunk a színezett parsol (zöld, bronz, kék, vagy szürke), savmar, vagy homokfújt üvegek, melyek minden pillanatot meghitté varázsolnak. És ne feledkezzünk meg a nagyszülőkről, akiknek a nehézkes járás, vagy tolószékes közlekedés nagyban befolyásolja életüket. Az Egyedi Zuhanykabin lehetővé teszi az akadálymentes kialakítást, nem szükséges padka, mivel az üveglap a járólapra építve is tökéletesen végzi funkcióját.

Segítünk Önnek megtervezni és beépíteni Egyedi Zuhanykabinját, ezzel hozzájárulva, hogy a szépkorúak fájdalomérzete, kellemes időtöltéssé váljon a fürdés során, és a család minden tagja örömmel és korlátok nélkül élvezhesse a zuhanyzás örömét!

Kapcsolódó cikkek:

Térelválasztó üveg modern ingatlanokban

Térelválasztó üveg modern ingatlanokban

A tolóajtó és térelválasztó üveg elképesztően sok lehetőséget tartogat, extra funkcióval és stílussal megszínezve a modern ingatlanokat! Sokoldalúságuknak köszönhetően az üvegből készült belsőépítészeti elemek számos lakberendezési problémára kínálnak megoldást,...