Egyedi zuhanykabin munkahelyekre is

jún 4, 2021 | Zuhanykabin, kádparaván

Napjainkban nagyon sok olyan cég van, ahol adott valamilyen sportolási lehetőség is a dolgozók számára. Ehhez azonban nem csak magát a sporthoz használt területet és eszközöket kell biztosítanunk, hanem öltözőt és zuhanyzót is. Cégünk egyedi zuhanykabinok gyártásával foglalkozik, szívesen állunk rendelkezésére, ha zuhanyzók kialakítását tervezi cégénél.

Sportolás után mindenkinek jól esik felfrissülni egy kicsit, pláne, ha még utána dolgozni is szeretne. A tisztálkodási lehetőség kialakítása a dolgozók számára nem elérhetetlen álom, hiszen cégünk a megrendelő által meghatározott méretekkel, igény szerinti kivitelben is vállalja az egyedi zuhanykabinok gyártását. A zuhanyzás még sportolás után is kellően felfrissíti az embert ahhoz, hogy akár érdemi munkát is tudjon végezni.

Szeretné, ha dolgozói le tudnának zuhanyozni még helyben, sportolás után? Keressen fel minket bizalommal egyedi zuhanykabinok gyártásával kapcsolatban! Várjuk hívását megadott elérhetőségeinken!

Kapcsolódó cikkek:

Üveg-, huzalos, pálcás: a modertn korlátok típusai

Üveg-, huzalos, pálcás: a modertn korlátok típusai

Az üvegkorlátok, huzalos korlátok és pálcás korlátok a legmodernebb korláttípusok, egyben napjaink legnépszerűbbjei is – ismerkedjünk meg a történetükkel! A korlátok szerepe kettős, és mindig is az volt: kijelölni a határokat és biztonságot nyújtani. Már az ókorban is...