Egyedi zuhanykabin szállodák részére is

jún 4, 2021 | Zuhanykabin, kádparaván

Gyakran otthonunkban is csak egy egyedi zuhanykabin jelenti a legideálisabb megoldást, de még többször szükség van rájuk szállodák esetében is. Itt sokszor speciálisabb a fürdőszoba alakja, vagy túl kicsi ahhoz, hogy egy előre gyártott zuhanykabin kényelmesen elférjen.

Cégünk vállalja egyedi zuhanykabinok készítését, vízlepergető réteggel, akár homokfújt dekorációval is. Természetesen lehetséges a zuhanykabin akár speciális funkciókkal való felszerelése is, melyeket kifejezetten ajánlunk wellness szállodák részére.

A zuhanykabin azon kívül, hogy praktikus, környezetvédelmi szempontból és a vendégek egészsége miatt is kitűnő választás. Amellett, hogy kevesebb víz fogy, mint a kád esetében, a zuhanyzás serkenti a vérkeringést, és jót tesz a bőrnek is.

Forduljon hozzánk bizalommal egyedi zuhanykabinok gyártásával kapcsolatban! Szolgáltatásainkat ajánljuk szállodák részére is, hiszen minőségi alapanyagokból időtálló termékeket készítünk! Ossza meg velünk elképzeléseit, munkatársaink mindenben készséggel segítenek!

Kapcsolódó cikkek:

Üveg-, huzalos, pálcás: a modertn korlátok típusai

Üveg-, huzalos, pálcás: a modertn korlátok típusai

Az üvegkorlátok, huzalos korlátok és pálcás korlátok a legmodernebb korláttípusok, egyben napjaink legnépszerűbbjei is – ismerkedjünk meg a történetükkel! A korlátok szerepe kettős, és mindig is az volt: kijelölni a határokat és biztonságot nyújtani. Már az ókorban is...