Egyedi zuhanykabinokkal a vendégeinek is kedvezni tud

aug 16, 2022 | Zuhanykabin, kádparaván

Az egyedi zuhanykabinok apartmanokban is helyet takarítanak meg. Az optimális helykihasználást a fürdőben is érdemes megvalósítani.

A szálláskiadás területén vállalkozik és felújítást tervez? A vendégeknek olyan  szállást kínáljon, ahol a fürdőszoba nem csupán tiszta, hanem praktikusan van kialakítva! Az egyedi zuhanykabinoknak van helye egy apartman, fogadó, hotel fürdőszobájában is. A kádak nem szállásokra való szaniterek, hacsak nem luxus kategóriában gondolkodik. Egy családias,  méreteiben átlagos szálláson a kisebb méretű fürdők jellemzőek. Egy kád itt túl sok helyet foglal, ami azt eredményezi, hogy a vendégek nem férnek el a fürdőszobában vagy a többi berendezésnek nem jut hely benne. Érdemes azt is fontolóra venni egy fürdőkádnál, hogy a használata mivel jár. Ha nincsen zuhanyfüggöny a kádhoz felszerelve, a fürdőszoba padlója állandóan úszik a vízben, ami állandó takarítást jelent és még balesetveszélyes is. Ha van zuhanyfüggöny, akkor viszont annak a tisztán tartása vesz el sok időt, illetve rendszeresen cserélni kell, amint elkoszolódik, hogy higiénikus maradjon a helyiség.

Az egyedi zuhanykabinokkal nincsen ennyi tennivaló. Az egy személyes használatra tervezett zuhanykabint minden vendég kényelmesen tudja használni, egyszerűen tisztán tartható és a fürdő padlója is száraz marad a megfelelő típusú ajtó használatával. A helytakarékos kivitelezés az egyedi zuhanykabinokat a szállás fürdőjének népszerű szaniterévé teszi. Bízza ránk az egyedi zuhanykabin tervezést és a gyártást, hozza ki a fürdőszobából a legtöbbet és fordítsa a szálláskiadásban működő vállalkozása előnyére!

Az egyedi zuhanykabinokat nemcsak magánszemélyeknek tervezzük és gyártjuk, hanem cégeknek is szívesen segítünk kialakítani az ideális fürdőhelyiségeket. Ha szálláskiadásban tevékenykedik és a vendégeinek szeretne praktikusan használható szállást kínálni, akkor keressen fel minket is! A szolgáltatásainkról informálódjon az elérhetőségeink egyikén, a megrendelhető termékeinkről pedig kérjen tőlünk árajánlatot minél előbb!

Kapcsolódó cikkek:

Térelválasztó üveg modern ingatlanokban

Térelválasztó üveg modern ingatlanokban

A tolóajtó és térelválasztó üveg elképesztően sok lehetőséget tartogat, extra funkcióval és stílussal megszínezve a modern ingatlanokat! Sokoldalúságuknak köszönhetően az üvegből készült belsőépítészeti elemek számos lakberendezési problémára kínálnak megoldást,...

Járható üveg: a modern technológia csodája

Járható üveg: a modern technológia csodája

A járható üveg napjainkban már nem számít kisebbfajta csodának, és a technológia költségének csökkenésével egyre többen rendelik meg az otthonaikba is. Az üveg már évszázadok óta meghatározó anyag a mindennapi életünkben; a házak ablakai, a járművek szélvédői, a...