Függesztett üveg előtető társasházra

jún 4, 2021 | Előtető

A függesztett üveg előtető, nem csak családi házak, de közületek, vagy társasházak praktikus és fontos része. Az exkluzív megjelenés ingatlanok estében sem elhanyagolható. Akár egy régi építésű házat is kombinálhatunk, egy letisztult, modern stílusú üveg előtetővel, növelve annak esztétikai értékét.

Az üvegből készült függesztett előtető, időtálló és masszív. Üvegét tekintve, 6+6 mm ragasztott, edzett biztonsági üvegből készül, színe igénynek megfelelően szabadon választható. Az üveg rögzítéséhez, rozsdamentes, pontmegfogásos függesztett tartó konzolokat használunk, melynek filigrán külseje, és könnyen tisztán tarthatósága miatt az egyik közkedvelt formája az üveg előtető megvalósításának.

A tartó konzolt általában javasolt a szigetelés előtt beépíteni, hogy a későbbiekben ne sértsük a külső burkolatot. Az üveg előtető rögzítéséhez olyan erősítés szükséges, hogy a teherbírása megfeleljen, akár nagyobb mennyiségű hó súlyának megtartására is. Esetünkben, mivel csak egy műanyag kerethez tudtunk volna fogatni a tartó szerkezetet, azaz a pálcákat, ami egyáltalán nem biztonságos, szükség volt egy rozsdamentes zártszelvény beépítésére, hogy az előtetőt stabilan tudjuk rögzíteni.

A végeredmény magáért beszél!

Köszönjük, hogy hozzájárulhattunk munkánkkal, hogy a társasház lakóinak életét gördülékenyebbé, és kényelmesebbé tegyük!

Kapcsolódó cikkek:

A zuhanykabin készítés művészete

A zuhanykabin készítés művészete

A zuhanykabinok készítése kulcsfontosságú szerepet játszik a tökéletes zuhanyzási élmény biztosításában. A zuhanyzás a mindennapi életünk szerves része, és nem csupán a tisztálkodás, de a stresszoldás és a relaxáció szempontjából is fontos, hogy milyen körülmények...