Járható üveg, kifinomult részlet a padlóhoz

szept 14, 2021 | Járható üveg

járható üveg vagyis az üvegpadló exkluzív eleme lehet egy galériának, átjárónak vagy akár lépcsőnek is! Aki nem fél a magasságtól és nem ugrik össze a gyomra a mélység láttán, annak egy ilyen eredeti megoldással különlegesebbé lehet tenni az ingatlanát. A galéria, lépcső vagy átjáró egy része vagy teljes felülete is kaphat üvegezést, ha valaki szívesen tekint üvegen keresztül az alatta lévő térre is.

Az üvegpadló teljesen biztonságos, ha olyan kivitelezést kap, ami minden szempontot figyelembe vesz a megbízható járható üveg kialakításához. Az egyik lényeges szempont a járható üveg kialakítása során a padló mérete. Elvileg nagyobb kiterjedésben is készülhet üvegpadló, de inkább az a jellemző, hogy néhány négyzetméter nagyságban foglal el helyet az üveg a padlón.

A járható üveg nem egyetlen üveglapból áll. A biztonságos használathoz összesen három réteg üvegre van szükség, amiket többnyire gyanta réteggel ragasztanak össze. Az üveglapok vastagsága 8 mm, de lehet vastagabb is, ha indokolt és maga a padló is nagyobb. A gyakorlott módon elkészített üvegpadlóra nyugodtan rá lehet merészkedni félelem nélkül, mert se megrepedni, se behorpadni, se pedig beszakadni nem fog.

A járható üveg a fényesebb, tágasabb és egyedibb terek kialakításának eszköze, ami elegáns és nagyon látványos is egyben. Attól nem kell tartani, hogy idegenül hat egy családi házban, hiszen stílusosan elkészítve nem csak az irodák üveg épületeihez illik. Az odaillő kivitelezésben és arányokkal, szinte bármilyen ingatlant ki lehet egészíteni járható üveggel.

Mi örömmel elkészítjük Önnek az új üvegpadlóját, egy olyan járható üveget a galériára, lépcsőre, amivel büszkén fogadhatja a vendégeit, de az üvegen közlekedőknek sem kell féltenie a biztonságát. Lépjen kapcsolatba a kollégáinkkal, amennyiben érdekli a szolgáltatásunk és fontolgatja, hogy megrendeli ezt az átalakítást az ingatlanába! A honlapon megtalálja a cégünk elérhetőségeit, ezeken többet megtudhat a részletekről és árajánlatot is tud kérni tőlünk.

Kapcsolódó cikkek:

Térelválasztó üveg modern ingatlanokban

Térelválasztó üveg modern ingatlanokban

A tolóajtó és térelválasztó üveg elképesztően sok lehetőséget tartogat, extra funkcióval és stílussal megszínezve a modern ingatlanokat! Sokoldalúságuknak köszönhetően az üvegből készült belsőépítészeti elemek számos lakberendezési problémára kínálnak megoldást,...