Járható üveg-Üvegpadló

jún 4, 2021 | Járható üveg

Az üvegpadló vonzó megoldás a modern stílust kedvelőknek, a ház külső vagy belső terére. Egyszerű, letisztult, de mégis luxust és tekintélyt parancsoló hatása lévén egy felemelő dísze lehet otthonának. Egyaránt használatos, magán vagy üzleti területeken is.

Általában a padlózat egy részét szokták üveggel borítani, ritkán az egész felületet. Az üveg lépésálló laminált biztonsági üvegek sorozata, mely ellenáll a nyomásnak, és a nehéz súlyterhelésnek. Az üveg általában rozsdamentes fém keretbe kerül. Az üvegpadlók ellenállnak a magas hőmérsékletnek és kérés szerint a fényáteresztése is befolyásolható, különböző típusú üvegek, vagy fóliák kombinációjával. Azonban fontos kihangsúlyozni, hogy az üveg, ha vizes közegbe kerül veszélyesen csúszóssá válik. Ezt a kellemetlenséget könnyen kiküszöbölhetjük felületi savmaratással, vagy homokfújással, esetleg csúszásgátló csíkkal láthatjuk el az üveg felületét.

A járható üveg otthonát fényesebbé, vizuálisan tágasabbá növeli, valamint a minőségi tér jó benyomást kelt a látogatók, vendégek számára. Függetlenül a beépítés helyétől, ez a megoldás mindig tökéletesen hozzájárul a luxusérzet kialakításához!

Kapcsolódó cikkek:

Üveg-, huzalos, pálcás: a modertn korlátok típusai

Üveg-, huzalos, pálcás: a modertn korlátok típusai

Az üvegkorlátok, huzalos korlátok és pálcás korlátok a legmodernebb korláttípusok, egyben napjaink legnépszerűbbjei is – ismerkedjünk meg a történetükkel! A korlátok szerepe kettős, és mindig is az volt: kijelölni a határokat és biztonságot nyújtani. Már az ókorban is...