Járható üveggel lesz tökéletes a tetőtér beépítés

dec 9, 2022 | Járható üveg

Tetőtér beépítés előtt áll, és szeretné különlegessé varázsolni életterét? A hagyományos födémet járható üveg is helyettesítheti, ha ránk bízza magát!

Amennyiben a szerkezet engedi, tetőtér beépítéssel akár megduplázható a nettó alapterület, nem meglepő hát, ha Ön is ezzel a megoldással szeretné bővíteni otthonát. Talán már bele is ásta magát a témába, és utánajárt, hogy rendszerint milyen munkálatokra kell ilyenkor sort keríteni. Ám ha már rászánja az időt és a pénzt egy ilyen nagy volumenű átalakításra, miért kellene beérnie az átlagos megoldásokkal?

A födém is válhat izgalmas belsőépítészeti elemmé, mégpedig akkor, ha a hagyományos alapanyagok és technológiák helyett a járható üveget választja. Ezzel a megoldással a födém nem elválasztja, sokkal inkább összeköti egymással a két emeletet, ezért elsősorban azokba a helyiségekbe ajánlott, ahol közösségi életet élnek a lakók.

A járható üvegnek köszönhetően lényegesen tágasabb érzetet kelt a tér, ráadásul a természetes fény útját sem zárja el semmi, ennélfogva sokkal világosabbá, sőt, ezzel együtt élettel telibbé válik az enteriőr. Ha praktikai szempontból közelítjük meg a dolgot, akár még a villanyszámlán is spórolni lehet ezzel a megoldással, de ennél sokkal fontosabb az az egyedülálló látvány, amit nyerni lehet vele.

Elsőre talán furcsa elképzelni, hogy nem a biztonságérzetet adó, tömör padlót látja maga előtt az ember, amikor lép, de épp ez teszi olyan különlegessé a járható üveget. Ez egy rendkívül exkluzív megoldás, ami garantáltan nem köszön vissza az átlagos otthonokban, így Ön is különlegessé varázsolhatja életterét, ha ezt választja.

Lát fantáziát a járható üvegben? Szakértőink mindenben rendelkezésére állnak, hogy az üvegből készült belsőépítészeti elem ne csak páratlanul szép, hanem maximálisan biztonságos és egyben időtálló is legyen.

Nézzen körül honlapunkon, merítsen ihletet referenciáinkból, és tervezze meg a járható üveget is a tetőtér beépítés egyéb munkálataival együtt! Kérdése lenne a megvalósítási lehetőségeket illetően? Várjuk megkeresését!

Kapcsolódó cikkek:

Zuhanykabin készítés, ahogy Ön szeretné!

Zuhanykabin készítés, ahogy Ön szeretné!

A személyre szabott fürdőszoba titka az egyedi zuhanykabin készítés, de mint mindent, ezt is alapos tervezéssel kell kezdeni. Mutatjuk a lehetőségeket! Önnek is tetszenek azok a látványos fotók a lakberendezési magazinokban, amik olyan hatást keltenek, mintha mindent...

Belső két szintes térben az üvegkorlátnak is jut hely

Belső két szintes térben az üvegkorlátnak is jut hely

A korlát egyszerre biztonságos és szép is ha üvegből készül. Üvegkorlátot alsó és felső szintre is ajánlunk, belső térbe tervezve. A korlátok üvegből készült változata főleg a közintézményekben és a modern irodaházakban látható,...