Járható üveggel lesz tökéletes a tetőtér beépítés

dec 9, 2022 | Járható üveg

Tetőtér beépítés előtt áll, és szeretné különlegessé varázsolni életterét? A hagyományos födémet járható üveg is helyettesítheti, ha ránk bízza magát!

Amennyiben a szerkezet engedi, tetőtér beépítéssel akár megduplázható a nettó alapterület, nem meglepő hát, ha Ön is ezzel a megoldással szeretné bővíteni otthonát. Talán már bele is ásta magát a témába, és utánajárt, hogy rendszerint milyen munkálatokra kell ilyenkor sort keríteni. Ám ha már rászánja az időt és a pénzt egy ilyen nagy volumenű átalakításra, miért kellene beérnie az átlagos megoldásokkal?

A födém is válhat izgalmas belsőépítészeti elemmé, mégpedig akkor, ha a hagyományos alapanyagok és technológiák helyett a járható üveget választja. Ezzel a megoldással a födém nem elválasztja, sokkal inkább összeköti egymással a két emeletet, ezért elsősorban azokba a helyiségekbe ajánlott, ahol közösségi életet élnek a lakók.

A járható üvegnek köszönhetően lényegesen tágasabb érzetet kelt a tér, ráadásul a természetes fény útját sem zárja el semmi, ennélfogva sokkal világosabbá, sőt, ezzel együtt élettel telibbé válik az enteriőr. Ha praktikai szempontból közelítjük meg a dolgot, akár még a villanyszámlán is spórolni lehet ezzel a megoldással, de ennél sokkal fontosabb az az egyedülálló látvány, amit nyerni lehet vele.

Elsőre talán furcsa elképzelni, hogy nem a biztonságérzetet adó, tömör padlót látja maga előtt az ember, amikor lép, de épp ez teszi olyan különlegessé a járható üveget. Ez egy rendkívül exkluzív megoldás, ami garantáltan nem köszön vissza az átlagos otthonokban, így Ön is különlegessé varázsolhatja életterét, ha ezt választja.

Lát fantáziát a járható üvegben? Szakértőink mindenben rendelkezésére állnak, hogy az üvegből készült belsőépítészeti elem ne csak páratlanul szép, hanem maximálisan biztonságos és egyben időtálló is legyen.

Nézzen körül honlapunkon, merítsen ihletet referenciáinkból, és tervezze meg a járható üveget is a tetőtér beépítés egyéb munkálataival együtt! Kérdése lenne a megvalósítási lehetőségeket illetően? Várjuk megkeresését!

Kapcsolódó cikkek:

Járható üveg készítés, az izgalmas belsőépítészeti elem

Járható üveg készítés, az izgalmas belsőépítészeti elem

Szeretne különleges belsőépítészeti elemet? Ajánljuk figyelmébe a járható üveg készítését, amelytől valóban páratlan lesz az összkép! Látványos belsőépítészeti elem, aminek funkciója is van Legyen szó építkezésről vagy teljes lakásfelújításról, napjainkban egyre...

Mitől függ a zuhanykabin készítés ára?

Mitől függ a zuhanykabin készítés ára?

A zuhanykabin készítés nagyszerű lehetőség, hogy egy kis egyediséget csempésszen a fürdőszobába, de fontos, hogy mindez anyagilag is jól tervezhető legyen. A helyszínre és személyes igényekre szabott zuhanykabin meglehetősen sok előnyt tartogat az áruházakban kapható...

Átlátható védelem: az üvegkorlátok előnyei

Átlátható védelem: az üvegkorlátok előnyei

Az üvegkorlátok egyre meghatározóbb szerepet töltenek be az építészet terén a folyamatosan megújuló és fejlődő trendek között. Az üvegkorlátok modern és elegáns megoldások, amelyek nem csupán esztétikai értéket képviselnek, hanem számos praktikus előnnyel is...