Jó burkolás, a tökéletes zuhanykabin alapja

jún 3, 2021 | Zuhanykabin, kádparaván

Ahogy már több ízben is jeleztük a tökéletes zuhanykabin kivitelezése és vízzárása összetettebb dolog, mintsem kimegyünk, beépítjük és már zuhanyozhat is a kedves megrendelő.

Mielőtt átalakítjuk fürdőszobánkat vagy esetleg újat építünk, mindenképp érdemes burkoló szakemberrel egyeztetni, ötleteket, hasznos információkat beszerezni, melynek birtokában nyugodtabban vághatunk bele az átalakításba, építésbe.

Zuhanykabin, zuhanyfal esetén fontos szem előtt tartani, hogy az aljzat lejtése megfelelő legyen, a lefolyó lehetőleg ne az ajtó alá, vagy elé kerüljön, és a falak kialakításánál is szükséges a 90-135-180 fok betartása. Mindez szükséges ahhoz, hogy saját szerelvényeinkkel megoldható legyen a beépítés és ne legyen szükség plusz szerelvény, vagy zártszelvény gyártására, ezzel növelve a költségeket. Bármennyire is szimpatikusak az ezzel ellenkező megoldások, később hálát adunk, hogy ezen szabályok betartásával sok bosszúságot és takarítási időt spórolunk meg.

Igény esetén egy profi hidegburkoló csapat segíti munkánkat. Az egyszerűtől, a bonyolult burkolatig, a mozaiktól a kerlite-ig , minden anyaggal szakszerűen bánnak. Szükség esetén vállalva minden anyag, segédanyag beszerzését, az Ön válláról levéve ezt a terhet is, a különféle, az Ön számára talán ismeretlen anyagok beszerzéséről.

Nem csak házak, fürdőszobák, de medencék, teraszok, irodák, lépcsőházak burkolása estén, rövid vállalási idővel, ingyenes felmérés alapján várják leendő és meglévő ügyfeleiket.

Ha még nem találta meg a megfelelő burkolót álmai megvalósítására, cégünk segítséget nyújthat Önnek ebben is. Ez által a mi munkánk is biztos alapokra épül.

Kapcsolódó cikkek:

Járható üveg: a modern technológia csodája

Járható üveg: a modern technológia csodája

A járható üveg napjainkban már nem számít kisebbfajta csodának, és a technológia költségének csökkenésével egyre többen rendelik meg az otthonaikba is. Az üveg már évszázadok óta meghatározó anyag a mindennapi életünkben; a házak ablakai, a járművek szélvédői, a...