Jó burkolás, a tökéletes zuhanykabin alapja

jún 3, 2021 | Zuhanykabin, kádparaván

Ahogy már több ízben is jeleztük a tökéletes zuhanykabin kivitelezése és vízzárása összetettebb dolog, mintsem kimegyünk, beépítjük és már zuhanyozhat is a kedves megrendelő.

Mielőtt átalakítjuk fürdőszobánkat vagy esetleg újat építünk, mindenképp érdemes burkoló szakemberrel egyeztetni, ötleteket, hasznos információkat beszerezni, melynek birtokában nyugodtabban vághatunk bele az átalakításba, építésbe.

Zuhanykabin, zuhanyfal esetén fontos szem előtt tartani, hogy az aljzat lejtése megfelelő legyen, a lefolyó lehetőleg ne az ajtó alá, vagy elé kerüljön, és a falak kialakításánál is szükséges a 90-135-180 fok betartása. Mindez szükséges ahhoz, hogy saját szerelvényeinkkel megoldható legyen a beépítés és ne legyen szükség plusz szerelvény, vagy zártszelvény gyártására, ezzel növelve a költségeket. Bármennyire is szimpatikusak az ezzel ellenkező megoldások, később hálát adunk, hogy ezen szabályok betartásával sok bosszúságot és takarítási időt spórolunk meg.

Igény esetén egy profi hidegburkoló csapat segíti munkánkat. Az egyszerűtől, a bonyolult burkolatig, a mozaiktól a kerlite-ig , minden anyaggal szakszerűen bánnak. Szükség esetén vállalva minden anyag, segédanyag beszerzését, az Ön válláról levéve ezt a terhet is, a különféle, az Ön számára talán ismeretlen anyagok beszerzéséről.

Nem csak házak, fürdőszobák, de medencék, teraszok, irodák, lépcsőházak burkolása estén, rövid vállalási idővel, ingyenes felmérés alapján várják leendő és meglévő ügyfeleiket.

Ha még nem találta meg a megfelelő burkolót álmai megvalósítására, cégünk segítséget nyújthat Önnek ebben is. Ez által a mi munkánk is biztos alapokra épül.

Kapcsolódó cikkek:

Járható üveggel lesz tökéletes a tetőtér beépítés

Járható üveggel lesz tökéletes a tetőtér beépítés

Tetőtér beépítés előtt áll, és szeretné különlegessé varázsolni életterét? A hagyományos födémet járható üveg is helyettesítheti, ha ránk bízza magát! Amennyiben a szerkezet engedi, tetőtér beépítéssel akár megduplázható a nettó alapterület, nem meglepő hát, ha Ön is...

Zuhanykabin készítés, ahogy Ön szeretné!

Zuhanykabin készítés, ahogy Ön szeretné!

A személyre szabott fürdőszoba titka az egyedi zuhanykabin készítés, de mint mindent, ezt is alapos tervezéssel kell kezdeni. Mutatjuk a lehetőségeket! Önnek is tetszenek azok a látványos fotók a lakberendezési magazinokban, amik olyan hatást keltenek, mintha mindent...

Belső két szintes térben az üvegkorlátnak is jut hely

Belső két szintes térben az üvegkorlátnak is jut hely

A korlát egyszerre biztonságos és szép is ha üvegből készül. Üvegkorlátot alsó és felső szintre is ajánlunk, belső térbe tervezve. A korlátok üvegből készült változata főleg a közintézményekben és a modern irodaházakban látható,...