Miért érdemes zuhanykabint készíttetni?

jún 7, 2021 | Zuhanykabin, kádparaván

Számos érv létezik a zuhanykabinok készítése mellett, sokan mégis az előre gyártott kabinok mellett döntenek. Cikkünkben összehasonlítjuk a két zuhanykabin-típust, kitérve az előnyökre és a hátrányokra. Kezdjük az előre gyártott kabinokkal!

Az akár barkácsáruházakban is megvásárolható, előre gyártott zuhanykabinoknak is van több előnyük a zuhanykabin-készítéssel szemben, ez pedig a könnyű beszerezhetőség, a viszonylag alacsony ár, és a beszerelésük sem nehéz, vagyis gyorsan hozzá lehet jutni általuk a használható fürdőberendezéshez. Hátrányuk viszont, hogy hamar elöregszenek, a tömítéseik megrepedeznek, ez által pedig könnyen eláztatják a falakat és a födémet. A javításuk egyszerű ugyan, ám hosszú távon költséges, és mivel műanyagból készülnek, a felületük hamar karcossá, homályossá, kopottá válik.

Ezzel szemben a zuhanykabin készítésével egy igen esztétikus berendezési tárgyhoz juthatunk hozzá, ami – mivel üvegből készül – tartós, gyakorlatilag megrongálhatatlan, és mivel a belső tér a legtöbbször csempe, illetve padlólap borítású, sosem fogja eláztatni a falakat. Nem hallgatjuk el a hátrányokat sem: kialakítástól függően a készíttetett zuhanykabinok ára valamivel magasabb, mint az előre gyártottaké, a beszerzésük megrendeléssel történik, hiszen többnyire egyedi méretekben készülnek, és az elkészítésük is időbe telik, ráadásul a beszerelésüket sem lehet egyszerűen megoldani, hanem szakember végzi el. Tegyük hozzá, hogy a házilagos megoldást az előre gyártott zuhanykabinok esetében sem javasoljuk!

Cégünk többek között zuhanykabinok készítésével is foglalkozik, és ebben a szegmensben már hosszú évek tapasztalatával bírunk. Amennyiben zuhanykabint készíttetne, forduljon hozzánk bizalommal! Kérésére kollégánk felméri a helyszínt, majd egyedi árajánlatot adunk, ami után a zuhanykabin beépítésében is számíthat ránk!

Amennyiben további információra lenne szüksége a zuhanykabin-készítéssel kapcsolatban, vagy megrendelést szeretne leadni, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

Kapcsolódó cikkek:

Térelválasztó üveg modern ingatlanokban

Térelválasztó üveg modern ingatlanokban

A tolóajtó és térelválasztó üveg elképesztően sok lehetőséget tartogat, extra funkcióval és stílussal megszínezve a modern ingatlanokat! Sokoldalúságuknak köszönhetően az üvegből készült belsőépítészeti elemek számos lakberendezési problémára kínálnak megoldást,...

Járható üveg: a modern technológia csodája

Járható üveg: a modern technológia csodája

A járható üveg napjainkban már nem számít kisebbfajta csodának, és a technológia költségének csökkenésével egyre többen rendelik meg az otthonaikba is. Az üveg már évszázadok óta meghatározó anyag a mindennapi életünkben; a házak ablakai, a járművek szélvédői, a...