Milyen lépésekből áll a zuhanykabin készítése?

jún 7, 2021 | Zuhanykabin, kádparaván

Aki egyedi zuhanykabint készíttetne a fürdőszobájába, annak nem árt tudni, mire számíthat a megrendelés során, emellett érdekes lehet az is, hogy miként készül el az elképzelése. Alábbi cikkünkben kísérletet teszünk arra, hogy mindkettővel megismertessük honlapunk látogatóit, illetve esetleges megrendelőinket, érdemes tehát elolvasni, mielőtt a fürdőszoba megújulna!

A zuhanykabin készítésének első lépése a megrendelőé: ki kell találnia, hogy mit is szeretne valójában. Érdemes először is eldönteni, hogy mekkora legyen a zuhanykabin, hogy milyen ajtótípus lenne a megfelelő, illetve azt is, hogy milyen üvegezést szeretne. Érdemes megtekinteni honlapunkon a referenciáinkat, mert rengeteg ötletet lehet belőlük meríteni, de a fürdőszoba adottságait is figyelembe kell venni hozzá. A felület kérdése viszont már csakis a megrendelő fantáziáján múlik, hiszen számos felületkezelési eljárással tudjuk tényleg egyedivé tenni az elkészült zuhanykabint, emellett pedig a vízlepergető belső réteget is érdemes fontolóra venni, hiszen nagymértékben megkönnyíti a takarítást.

A következő lépés a zuhanykabin elkészítése a megrendelő igényei alapján, mármint ténylegesen, amit mi végzünk. Elsőként helyszíni felmérést végzünk, ami alapján meghatározzuk a zuhanykabin méreteit, illetve a hozzá szükséges üveglapok alakját és méretét, a hozzá szükséges szerelvények számát és típusát, majd megtervezzük azt. Ezt követi az üveglapok vágása, az élek csiszolása, a felület igény szerinti kezelése, a szerelvények előkészítése, majd a helyszíni összeállítás. Ezek után ismét a megrendelőnek akad dolga: birtokba kell vennie az új zuhanykabint, de azt gondoljuk, ez már örömteli és egyszerű feladat lesz a számára.

Amennyiben Ön is szeretne zuhanykabint készíttetni, válasszon bennünket! Kövesse a fentebb leírt lépéseket, majd adja le megrendelését, és rövid időn belül már használhatja is új zuhanykabinját! Ha kérdése lenne, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot is!

Kapcsolódó cikkek:

Térelválasztó üveg modern ingatlanokban

Térelválasztó üveg modern ingatlanokban

A tolóajtó és térelválasztó üveg elképesztően sok lehetőséget tartogat, extra funkcióval és stílussal megszínezve a modern ingatlanokat! Sokoldalúságuknak köszönhetően az üvegből készült belsőépítészeti elemek számos lakberendezési problémára kínálnak megoldást,...

Járható üveg: a modern technológia csodája

Járható üveg: a modern technológia csodája

A járható üveg napjainkban már nem számít kisebbfajta csodának, és a technológia költségének csökkenésével egyre többen rendelik meg az otthonaikba is. Az üveg már évszázadok óta meghatározó anyag a mindennapi életünkben; a házak ablakai, a járművek szélvédői, a...