Nyomtatott dekor üvegből konyhai hátfal!

jún 7, 2021 | Nyomtatott dekor üveg

A nyomtatott dekor üveg a konyha stílusos díszévé válhat! A megszokott burkolatot a csempe jelenti nemcsak a fürdőszobában, hanem a konyhában is. A csempe azonban már nem kizárólagos lehetőség, egyre elterjedtebbé válik az üveg használata is. Igen, a konyha falára akár üvegből készült burkolat is kerülhet, méghozzá a konyhai hátfal helyére. Természetesen ez az üveg nem közönséges üveg, hanem edzett változat, ami biztonságos, erős és hőálló tulajdonsággal is rendelkezik. Az egyik legjobb benne pedig az, hogy nyomtatott dekor üvegként teljesen egyedi és látványos dekoráció is lehet belőle.

A nyomtatott dekor üveg nyomtatott konyhai hátfalként sokféle stílusban, színben és mintában jelenhet meg. Minden azon múlik, hogy a megrendelőnek mi az, ami tetszik és milyen hangulatot szeretne teremteni a helyiségben. A nyomtatott konyhai hátfalhoz felhasznált üveg speciális tulajdonságokkal rendelkezik, többek között vasmentes is, ami lehetővé teszi, hogy a képek tisztán és torzítás mentesen jelenjenek meg. A kiválasztott kép vagy fotó, grafika vagy szín az üveg mögé kerül, illetve laminálva rögzítik a felületére. A kép jó minőségben, valósághű színekkel és éles vonalakkal készül a konyha falára. Nagyszerű eszköz feldobni a teret és közben védeni a falat is. A nyomtatott dekor üveg bárhol jól mutat az odaillő stílusban!

nyomtatott dekor üveg esztétikus és praktikus megoldás egyszerre. A konyhapult és a tűzhely feletti falrészt stílusossá tudja tenni, de közben kevesebb munkát is ad a konyha használóinak. A felület fuga nélküli, tehát a csempével ellentétben nem koszolódik olyan módon, hogy szinte lehetetlenség legyen megtisztítani. Az anyag egyrészt antibakteriális és másrészt hőálló is, ami a higiénikus és biztonságos konyha egyik előfeltétele.

nyomtatott dekor üveggel egyedi, különleges és értékes konyhát lehet kialakítani. Ilyen konyhára vágyik? Tegye stílusossá a konyháját egyedülálló konyhai hátfallal! A lehetőségekről és az árakról is érdeklődjön kollégáinktól a honlapon feltüntetett elérhetőségeinken!

Kapcsolódó cikkek:

Járható üveg: a modern technológia csodája

Járható üveg: a modern technológia csodája

A járható üveg napjainkban már nem számít kisebbfajta csodának, és a technológia költségének csökkenésével egyre többen rendelik meg az otthonaikba is. Az üveg már évszázadok óta meghatározó anyag a mindennapi életünkben; a házak ablakai, a járművek szélvédői, a...

Üveg-, huzalos, pálcás: a modertn korlátok típusai

Üveg-, huzalos, pálcás: a modertn korlátok típusai

Az üvegkorlátok, huzalos korlátok és pálcás korlátok a legmodernebb korláttípusok, egyben napjaink legnépszerűbbjei is – ismerkedjünk meg a történetükkel! A korlátok szerepe kettős, és mindig is az volt: kijelölni a határokat és biztonságot nyújtani. Már az ókorban is...