Tükör a Feng Shui szerint, és ahogy mi szeretjük

jún 3, 2021 | Tükör

15-20 évvel ezelőtt, a kínaiakon kívül, szinte senki nem hallott a Feng Shuiról, melynek jelentése az ember és a természet közötti összhang megvalósítása, a legmegfelelőbb lakhely meghatározása a sikeres élethez a környező táj és terepformák elemzésével.

A szabályok, melyeket évezredeken keresztül a kínai nép betartott otthonában, hirtelen az internet és magazinok hatására elhatalmasodott, világszerte ezrek alakították otthonukat e nézetek szerint.

A Feng Shui szerint tükröt nem tehetünk a hálószobánkba, ugyanis nyugtalan álmot hoznak szemünkre, mivel szétszórják  az energiát a szobában.

A fő szabály a következő: a tükör nem lehet az ágy mellett, nem nézhet az ágy felé és soha nem lehet az ágy fölött.

Ezzel szemben az európaiak, vagyis sokan közülünk, évszázadok óta élünk a Feng Shui nélkül, boldogan és harmonikusan, tükörrel a szobánkban és a lakás összes zugában.

Ezért is megszokott a tükör a hálószobában, ami több szempontból is praktikus:

  • A hálószobában található a szekrény, ott öltözködünk és logikus, hogy tükröt helyezünk rá, hogy készülődéskor lássuk magunkat tetőtől talpig
  • Napjainkban már nem csak a hölgyeknek elengedhetetlen kellék a tükör, az aznapi tökéletes smink és haj elkészítéséhez

Létezik álló és bútorra, falra szerelhető tükör, mely nem utolsó sorban helytakarékos az állóval szemben.

Forduljon bizalommal cégünkhöz amennyiben beépített tükröt szeretne. Mi segítünk kiválasztani a színét, formáját,  majd legyártjuk és beépítjük, az Ön által megálmodott helyre, falra, szekrényre, ajtóra, vagy akár az ágy fölé ….ha csak nem a Feng Shui megszállottja.

Kapcsolódó cikkek:

A zuhanykabin készítés művészete

A zuhanykabin készítés művészete

A zuhanykabinok készítése kulcsfontosságú szerepet játszik a tökéletes zuhanyzási élmény biztosításában. A zuhanyzás a mindennapi életünk szerves része, és nem csupán a tisztálkodás, de a stresszoldás és a relaxáció szempontjából is fontos, hogy milyen körülmények...