Üveg a fürdőszobában: A zuhanykabinok és a kádparavánok

jún 4, 2021 | Zuhanykabin, kádparaván

A fürdőszobánkat tekintve fontos, hogy ne csak a funkció kerüljön előtérbe a kialakításkor, hanem próbáljunk meg egyensúlyt teremteni a funkció és az esztétikum között, ha ez megvan, akkor garantált, hogy hosszú évekig élvezni fogjuk még ennek a helyiségnek a kényelmét, és tökéletesen meg leszünk vele elégedve. Manapság talán az egyik leginkább exkluzív hatást keltő anyag, amit ebben a helyiségben használhatunk, az nem más, mint az üveg.

A zuhanykabinok és a kádparavánok pedig pontosan azok az egyébként elhanyagolhatatlan funkcióval rendelkező eszközök, melyeket ha jól választunk ki, sokat hozzáadhatunk fürdőszobánk megjelenéséhez! Számos különböző kialakítás és üveg típus áll a rendelkezésünkre, melyeket ha a megfelelő helyről szerzünk be, garantáltan megtaláljuk a nekünk tetsző darabot, de a legjobb, ha egyedileg gyártatjuk le ezeket!

Ha kádparavánokat, avagy zuhanykabinokat szeretne vásárolni, akkor a legjobb helyen jár! Mi elkészítjük Önnek, amire vágyik! Kérdéseivel keressen fel minket a megadott elérhetőségeinken!

Kapcsolódó cikkek:

Az üveg felhasználása a belsőépítészetben

Az üveg felhasználása a belsőépítészetben

Az üveg sokoldalú anyag, aminek helye van a belsőépítészetben, immáron évszázadok óta. Az első alkalmazási területe az ablakok áttetsző lezárása volt, ám ekkor még nem átlátható változatban; az első üvegtáblák még meglehetősen egyenetlenek voltak, ráadásul a nagy...