Üvegvariációk az irodában: térelválasztók és ajtók

ápr 28, 2023 | Beltéri ajtók, Térelválasztó üveg, tolóajtó

Az üvegnek minden formában van helye az irodában, legyen az térelválasztó vagy éppen tolóajtó. Ön megálmodja, mi megvalósítjuk és kész a lenyűgöző munkakörnyezet!

Mi hiszünk az üvegben, mint alapanyagban, ezért nem tartjuk meglepőnek, hogy az elmúlt években egyre többféle belsőépítészeti elem formájában bukkan fel. Bár az otthonok is extravagánssá tehetők a különféle üvegvariációkkal és támogatjuk ezeket az elképzeléseket is, előnyei igazán irodai környezetben érvényesülnek. Vegyük sorra, milyen formákat ölthet az üveg és milyen előnyöket tartogatnak mindezek a cégek számára!

Az üveg, mint térelválasztó? Hát persze!

A térelválasztásnak ma már számtalan módja és eszköze ismert, de egyik sem nyújt olyan sokoldalú megoldást, mint amilyet egy üvegfal. Világossá, átláthatóvá varázsolja a tereket, ha kell, tökéletesen átereszti a fényt, ha kell, segít privát szférát teremteni, és úgy alkot új funkciókat, hogy közben összeköti azokat. Masszív, mégis légiesen könnyed és kifinomult, nem utolsó sorban pedig színtiszta eleganciával tölti meg a tereket.

Nézzük meg tételesen, milyen egyéb előnyöket tudhat magáénak ezen felül a térelválasztó üveg:

 

Térelválasztó üveg tolóajtó
  • A szerkezet minimális helyigényének köszönhetően szinte bárhol alkalmazható
  • Ha az alkalmazási terület megköveteli, az üvegfal hő- és hangszigetelő funkciót is kaphat
  • Az úgynevezett edzett üveg tökéletes biztonságot nyújt akkor is, ha netán megsérül
  • Az üveg tisztítása kifejezetten egyszerű, a makacs szennyeződések sem jelenthetnek kihívást
  • Tartós és ellenálló, vagyis tökéletes választás egy hosszú távra szóló projekt részeként is

Az üveg az ajtók világát is meghódította

Bár az üvegbetétes beltéri ajtók már régóta a piaci kínálat kiemelkedő képviselői, a tiszta üvegből készült változatok tovább fokozzák a praktikusságot és a stílust. Az üvegnek nem csak tágas tárgyalókban van helye, hiszen éppen azért jelentenek igazi csodafegyvert a belsőépítészetben, mert a szűkös helyiségeket, folyosókat is képesek nagyobbnak láttatni és egyben megtölteni élettel.

Talán még a hagyományos, nyíló beltéri üvegajtóknál is nagyobb népszerűségnek örvendenek a tolóajtók, amiknél helytakarékosabb megoldást aligha találni. Nincsenek többé holtterek és kihasználatlan sarkok az irodahelyiségekben, csak rengeteg természetes fény, elegáns, már-már luxus hatást keltő enteriőr és végtelenül kényelmes használat. 

Üvegvariációk a fejlődő irodakultúra jegyében

Térelválasztó üveg tolóajtó

Egyre több cég helyezi előtérbe az első benyomás fontosságát, melyben az üveg belsőépítészeti elemek is fontos szerepet kapnak. A páratlan látványvilág és a természetes fénynek köszönhető élettel teli hangulat garantáltan lenyűgözi az ügyfeleket, partnereket már az első pillanatban, így az a cég, ami bátran használja az üveget, nyert helyzetből indul.

Ezzel együtt egyre hangsúlyosabbá válik az a nézőpont is, hogy a munkavállalók számára jóval többre van szükség, mint az alapvető feltételek megteremtése. Jól teljesíteni csak inspiráló munkakörnyezetben lehet, aminek legfontosabb feltétele a világos, tágas tér és persze az ízlésesen kialakított dizájn, vagyis éppen az, amit az üveg tud biztosítani az irodában.

Ön is lát fantáziát az üveg belsőépítészeti elemek használatában? Akár térelválasztóban, akár beltéri ajtóban vagy a kettő kombinációjában gondolkodik, a tökéletes végeredményhez egyedi megoldásokon keresztül vezet az út, és mi ezt tudjuk megadni Önnek. Nézzen szét honlapunkon, tekintse meg referenciáinkat, és ha úgy gondolja, hogy ránk van szüksége ahhoz, hogy az iroda még jobb hellyé váljon, lépjen velünk kapcsolatba!

Kapcsolódó cikkek:

Járható üveg: a modern technológia csodája

Járható üveg: a modern technológia csodája

A járható üveg napjainkban már nem számít kisebbfajta csodának, és a technológia költségének csökkenésével egyre többen rendelik meg az otthonaikba is. Az üveg már évszázadok óta meghatározó anyag a mindennapi életünkben; a házak ablakai, a járművek szélvédői, a...