Zuhanykabin és kádparaván egyedi igényekre szabva

ápr 28, 2022 | Zuhanykabin, kádparaván

Zuhanykabin és kádparaván is rendelhető az átlagostól eltérő kivitelben, pontosan úgy, ahogy Ön megálmodta! Felejtse el a sablonokat, rendeljen tőlünk!

A fürdőszoba felújítása esetén mindig örök dilemma, hogy kád és annak elválaszthatatlan társa, a kádparaván vagy pedig zuhanykabin mellett döntsünk. Míg előbbit a kényeztető forró fürdő miatt választjuk szívesen, addig utóbbit praktikus kialakítása miatt kedveljük, így tehát egészen más előnyeik vannak, bizonyos szempontból mégis azonosak az elvárásaink a kettőnél.

A fürdőszoba akkor tökéletes, ha maximálisan kényelmes, ez pedig a zuhanykabin és a kádparaván esetén is alapvető igényünk. Mivel a mindennapi tisztálkodás színteréről van szó, minden apró részlet számít, ezért nem célszerű előre gyártott modellekben gondolkodni, hiszen azokkal szinte biztosan valamilyen kompromisszumra kényszerülnénk. A megoldás az egyedi tervezés és kivitelezés, melynek köszönhetően minden elképzelésünk megvalósulhat, és olyan fürdőszobánk lehet, amilyet megálmodtunk magunknak.

kádparaván és a zuhanykabin esetén egyformán fontos a tökéletes funkcionalitás, de amellett, hogy gondtalanul használjuk őket, a tisztántartásukra is nagy gondot kell fordítanunk. A higiénia ugyanis nagy jelentőséggel bír ebben a helyiségben, és nem csak a baktériumokkal, hanem a vízkővel szemben is fel kell vennie a harcot az alapanyagnak, amit a szaniterhez választunk. Az egyedi gyártás nem csak a méret és a forma, hanem az alapanyagok terén is nagy szabadságot ad, így ebből a szempontból is megéri ezt a megoldást választani.

Végül, de nem utolsó sorban nem hagyhatjuk figyelmen kívül a szaniter megjelenését, a zuhanykabin és a kádparaván is akkor tökéletes, ha illik a megálmodott koncepcióba. Lényegében bármi lehet az elképzelésünk, hiszen a formavilágtól az üveg dekorálásán át végtelennek tetsző lehetőségünk van.

Önnek már van elképzelése arról, hogy milyen legyen a fürdőszoba? Ha egyedi gyártású zuhanykabin vagy kádparaván az, amire szüksége van, ránk számíthat! Forduljon hozzánk elérhetőségeink egyikén, és ossza meg velünk elképzeléseit!

Kapcsolódó cikkek:

Járható üveggel lesz tökéletes a tetőtér beépítés

Járható üveggel lesz tökéletes a tetőtér beépítés

Tetőtér beépítés előtt áll, és szeretné különlegessé varázsolni életterét? A hagyományos födémet járható üveg is helyettesítheti, ha ránk bízza magát! Amennyiben a szerkezet engedi, tetőtér beépítéssel akár megduplázható a nettó alapterület, nem meglepő hát, ha Ön is...

Zuhanykabin készítés, ahogy Ön szeretné!

Zuhanykabin készítés, ahogy Ön szeretné!

A személyre szabott fürdőszoba titka az egyedi zuhanykabin készítés, de mint mindent, ezt is alapos tervezéssel kell kezdeni. Mutatjuk a lehetőségeket! Önnek is tetszenek azok a látványos fotók a lakberendezési magazinokban, amik olyan hatást keltenek, mintha mindent...

Belső két szintes térben az üvegkorlátnak is jut hely

Belső két szintes térben az üvegkorlátnak is jut hely

A korlát egyszerre biztonságos és szép is ha üvegből készül. Üvegkorlátot alsó és felső szintre is ajánlunk, belső térbe tervezve. A korlátok üvegből készült változata főleg a közintézményekben és a modern irodaházakban látható,...