Zuhanykabin és kádparaván színvonalas alapanyagokból!

nov 12, 2021 | Blog, Zuhanykabin, kádparaván

Zuhanykabin és kádparaván a legkiválóbb minőségű alapanyagok felhasználásával, egyedi igények szerint gyártva!

A fürdőszoba kialakítása során az örök dilemma, hogy kád vagy zuhanykabin legyen a helyiség központi eleme. Bármelyikre esik a választás, a jól megválasztott alapanyag a kulcs ahhoz, hogy a szaniter tökéletesen eleget tegyen a lakók igényeinek. A kabin esetében az oldalelemek és az ajtók is üvegből készülnek, de ugyanez az anyag a kádnál sem kevésbé fontos, hiszen ebből áll a kádparaván. Ám az üveg kifejezetten kényes alapanyag, ezért sokféle szempontból mérlegelni kell, milyen is legyen a szaniter, ami éveken át szolgálja majd a lakókat. A biztonság, a kényelem és a stílusos megjelenés a zuhanykabin és a kádparaván esetében is egyformán fontos. Vegyük sorra, hogyan tud mindezeknek az igényeknek eleget tenni az üveg, mint a szóban forgó szaniterek fontos alapanyaga!

A balesetmentes használatért a kifejezetten vastag, edzett üveg felel, ami rendkívül ellenálló, és akkor sem okoz sérülést, ha esetleg eltörik, ilyenkor ugyanis apró törmelékekre hullik, nem pedig éles darabokra. A vízlepergető felületkezelés szolgálja a kényelmet, hiszen ennek köszönhetően könnyedén tisztántartható az üveg. Nem okoz bosszúságot az újra és újra megjelenő vízkő, vagyis az üveg szebb, a takarítás pedig lényegesen gyorsabb és egyszerűbb. Végül, de nem utolsó sorban, a kádparaván és a zuhanykabin is akkor tekinthető tökéletesnek, ha látványra is megfelel az elképzeléseknek. Egyedi gyártás esetén az üvegtípusról is a megrendelő dönt, így az lehet a klasszikus átlátszó változat, de színes parsol üveg, kristálytiszta opti white, savmart és ízlés szerint homokfújással dekorált verzió is.

Ha Ön már eldöntötte, hogy mire van szüksége, és a zuhanykabin vagy a kádparaván gyártását szeretné profikra bízni, ismerkedjen meg cégünk tevékenységével! Mi minden megrendelést első osztályú alapanyagok felhasználásával megvalósítunk meg, méghozzá az ügyfelek elképzelései alapján. Ha szolgáltatásunk felkeltette érdeklődését, forduljon hozzánk bizalommal!

Kapcsolódó cikkek:

Járható üveg: a modern technológia csodája

Járható üveg: a modern technológia csodája

A járható üveg napjainkban már nem számít kisebbfajta csodának, és a technológia költségének csökkenésével egyre többen rendelik meg az otthonaikba is. Az üveg már évszázadok óta meghatározó anyag a mindennapi életünkben; a házak ablakai, a járművek szélvédői, a...