Zuhanykabinok modern kivitelben: jobb, mint egy habfürdő!

jún 7, 2021 | Zuhanykabin, kádparaván

A kád és a zuhanykabin örök ellentétben áll egymással, mindegyik szaniternek megvannak a maga hívei. A zuhanykabinnal sokan azért állnak szembe, mert egyszerűen nem olyan kényelmes, mint egy kád. Nos, egy sima zuhanykabin valóban nem tud annyi mindent nyújtani, ha relaxálni szeretnénk, mint egy kád, de szerencsére ma már nem csupán egyféle zuhanykabin elérhető a szaniterek világában. A jól megtervezett és egyedi igényekre szabott zuhanykabinok ma már képesek sokoldalú szaniterként működni és a legteljesebb élményt nyújtani mosakodás közben.

Egy modern zuhanykabin tehát nem csupán néhány üvegfal és egy zuhanyfej, hanem tökéletesen felszerelt szaniter, amit ki lehet egészíteni még számos elemmel. Egy ilyen zuhanykabinban minden megvan, ami a zuhanyzáshoz kellhet, de akár ugyanúgy lehet benne relaxálni is, mint egy hab fürdőben ellazulva. Kerülhet bele olyan elem, amire le is lehet ülni, ezen kívül pedig még egyéb kiegészítők is, amik emelik a színvonalát és az élményt is különlegesebbé teszik.

Akár zenét vagy rádiót is lehet zuhanyzás közben hallgatni a megfelelő, beépíthető, felszerelhető kiegészítővel. Maga a zuhany használata nem korlátozódik az egyszerű zuhanyzásra, mert a megfelelő zuhanyelemekkel színesíthető is az élmény. Masszázs fúvóka vagy pedig esőztető zuhanyfej segítségével teljesen wellness hangulatot lehet teremteni a zuhanykabinban. Ehhez képest egy kádban elkészített habfürdő már nem is hangzik olyan izgalmasan. Tehát, ha nincs módja kádat használni vagy nem szeretne ekkora helyet beépíteni, akkor modern és víztakarékos megoldás mellett is dönthet, ami a wellness élményt adó zuhanykabin!

Amennyiben modern és sokféle módon felszerelt zuhanykabint képzelt el a fürdőjében, olyat, ami a kádat tökéletesen helyettesíteni tudja, nem kell mást tennie, csak a megfelelő helyen megrendelni azt. Keresse fel a csapatunkat és mi mindent megteszünk, hogy a saját zuhanykabinja elkészülhessen! A honlapunkon szereplő elérhetőségeink egyikén vegye fel a kollégáinkkal a kapcsolatot és kérjen árajánlatot zuhanykabin készítésre tőlünk!

Kapcsolódó cikkek:

Járható üveg: a modern technológia csodája

Járható üveg: a modern technológia csodája

A járható üveg napjainkban már nem számít kisebbfajta csodának, és a technológia költségének csökkenésével egyre többen rendelik meg az otthonaikba is. Az üveg már évszázadok óta meghatározó anyag a mindennapi életünkben; a házak ablakai, a járművek szélvédői, a...

Üveg-, huzalos, pálcás: a modertn korlátok típusai

Üveg-, huzalos, pálcás: a modertn korlátok típusai

Az üvegkorlátok, huzalos korlátok és pálcás korlátok a legmodernebb korláttípusok, egyben napjaink legnépszerűbbjei is – ismerkedjünk meg a történetükkel! A korlátok szerepe kettős, és mindig is az volt: kijelölni a határokat és biztonságot nyújtani. Már az ókorban is...