Zuhanykabinok modern kivitelben: jobb, mint egy habfürdő!

jún 7, 2021 | Zuhanykabin, kádparaván

A kád és a zuhanykabin örök ellentétben áll egymással, mindegyik szaniternek megvannak a maga hívei. A zuhanykabinnal sokan azért állnak szembe, mert egyszerűen nem olyan kényelmes, mint egy kád. Nos, egy sima zuhanykabin valóban nem tud annyi mindent nyújtani, ha relaxálni szeretnénk, mint egy kád, de szerencsére ma már nem csupán egyféle zuhanykabin elérhető a szaniterek világában. A jól megtervezett és egyedi igényekre szabott zuhanykabinok ma már képesek sokoldalú szaniterként működni és a legteljesebb élményt nyújtani mosakodás közben.

Egy modern zuhanykabin tehát nem csupán néhány üvegfal és egy zuhanyfej, hanem tökéletesen felszerelt szaniter, amit ki lehet egészíteni még számos elemmel. Egy ilyen zuhanykabinban minden megvan, ami a zuhanyzáshoz kellhet, de akár ugyanúgy lehet benne relaxálni is, mint egy hab fürdőben ellazulva. Kerülhet bele olyan elem, amire le is lehet ülni, ezen kívül pedig még egyéb kiegészítők is, amik emelik a színvonalát és az élményt is különlegesebbé teszik.

Akár zenét vagy rádiót is lehet zuhanyzás közben hallgatni a megfelelő, beépíthető, felszerelhető kiegészítővel. Maga a zuhany használata nem korlátozódik az egyszerű zuhanyzásra, mert a megfelelő zuhanyelemekkel színesíthető is az élmény. Masszázs fúvóka vagy pedig esőztető zuhanyfej segítségével teljesen wellness hangulatot lehet teremteni a zuhanykabinban. Ehhez képest egy kádban elkészített habfürdő már nem is hangzik olyan izgalmasan. Tehát, ha nincs módja kádat használni vagy nem szeretne ekkora helyet beépíteni, akkor modern és víztakarékos megoldás mellett is dönthet, ami a wellness élményt adó zuhanykabin!

Amennyiben modern és sokféle módon felszerelt zuhanykabint képzelt el a fürdőjében, olyat, ami a kádat tökéletesen helyettesíteni tudja, nem kell mást tennie, csak a megfelelő helyen megrendelni azt. Keresse fel a csapatunkat és mi mindent megteszünk, hogy a saját zuhanykabinja elkészülhessen! A honlapunkon szereplő elérhetőségeink egyikén vegye fel a kollégáinkkal a kapcsolatot és kérjen árajánlatot zuhanykabin készítésre tőlünk!

Kapcsolódó cikkek:

Térelválasztó üveg modern ingatlanokban

Térelválasztó üveg modern ingatlanokban

A tolóajtó és térelválasztó üveg elképesztően sok lehetőséget tartogat, extra funkcióval és stílussal megszínezve a modern ingatlanokat! Sokoldalúságuknak köszönhetően az üvegből készült belsőépítészeti elemek számos lakberendezési problémára kínálnak megoldást,...