Zuhanykabinok tervezése több személyes változatban

szept 22, 2022 | Zuhanykabin, kádparaván

zuhanykabinok tervezését több személyes méretben is meg tudja rendelni. A mi zuhanykabinjainkban jut elég tér a fürdésnek.

Túl szűknek érzi a hagyományos méretű zuhanykabinokat? El sem tudja képzelni, hogy minden nap egy átlagos méretű kabinban fürödjön? Felejtse el az áruházi szanitereket, valósítsa meg a saját terveit!  A zuhanykabinok tervezése a cégünk egyik szolgáltatása, ami megelőzi a zuhanykabinok gyártását. Egy zuhanykabin kaphat nagyobb méretet is, ha van elegendő hely a fürdőszobában ahhoz, hogy az új szanitert beépíthessük. A páros vagy családi használatra tervezett kabinban helyet kaphat egy esőztető zuhanyfej is, amitől még inkább élmény lesz a zuhanyzás. Válasszon az ízléséhez illő kiegészítőket, szereltesse fel extrákkal a kabint!

zuhanykabinok tervezéséhez hozzátartozik a fürdő megismerése. Fontos tudnunk, hogy hol vannak a vezetékek, csövek, mekkora alapterület, milyen forma fér el a fürdőben, anélkül, hogy akadályozná a fürdő használatát. A zuhanykabinok tervezésénél számításba vesszük, hogy a kabin előtt szükség van helyre a kilépéshez, hogyan fér el a többi berendezés és a tulajdonosok maguk is a helyiségben.

A kabin nagyobb mérete miatt több alapanyagot igényel a gyártás és a beépítés, de ez nem akadálya az esztétikus kivitelezésnek sem. A zuhanykabin kaphat hagyományosan három üveg falat, de készülhet minimalista stílusban, walk in típusú kabinként is, ahol egy üveg elem és a fal alkotja a zuhanykabint. Egy kabin szimmetrikus vagy aszimmetrikus, szögletes vagy íves formát is kaphat. A zuhanykabinok tervezésében a funkció és a kényelem az elsődleges, ami a dekoratív külső megalkotásával párosul. A nagyobb méretek több lehetőséggel is járnak.

A weboldalunkon feltöltöttük az eddig elkészült munkáinkból készült képekből összeállított ízelítőt. Merítsen ihletet a saját fürdőszobájához, ha megtetszett Önnek valamelyik zuhanykabin, keressen minket bizalommal! A helyszíni felmérésről, a zuhanykabin tervezésről szóló konzultációról egyeztessünk a megadott elérhetőségeink egyikén!

Kapcsolódó cikkek:

Járható üveg: a modern technológia csodája

Járható üveg: a modern technológia csodája

A járható üveg napjainkban már nem számít kisebbfajta csodának, és a technológia költségének csökkenésével egyre többen rendelik meg az otthonaikba is. Az üveg már évszázadok óta meghatározó anyag a mindennapi életünkben; a házak ablakai, a járművek szélvédői, a...