A beltéri dekorüveg nem csak a konyhában állja meg a helyét!

jún 7, 2021 | Korlát, Térelválasztó üveg, tolóajtó

A modern építészetben nagy szerepet kapnak a sima, egyenletes, tükörfényes felületek, amelyeket általában üvegből készítnek. A beltéri dekorüvegek szinte minden modern megjelenésű épületben jól mutatnak. A teret tágasabbá és fényesebbé varázsolják, így a helyiségben az emberek közérzete sokkal jobb, munkájukat ezáltal hatékonyabban végzik. Egy időben szinte kizárólag a konyhában, hátfalként használták a beltéri dekorüvegeket, azonban ennek már vége! Napjainkban csak a fantázia szab határt annak, hogy hova építjük be ezeket a látványos épületelemeket.

Gyakran találkozhatunk beltéri dekorüvegekkel a fürdőszobákban, hiszen teljesen egyedi hangulatúvá varázsolják azokat. A sok lecsapódó pára és vízkő nem okozhat gondot, könnyen tisztítható kiegészítőről van szó. Előszeretettel alkalmaznak beltéri dekorüvegeket térelválasztó falként is. Könnyen két részre oszthatunk vele egy nagyobb szobát vagy irodát, illetve leválaszthatunk egy kisebb részt is a helyiségből. Így kialakíthatunk például egy kis dolgozó sarkot, de kiváló megoldás akkor is, ha pihenéshez vagy éppen otthoni edzéshez szeretnénk egy térelválasztót beépíttetni.

A beltéri dekorüveg nem csak könnyen tisztítható, hanem teljesen biztonságos is, hiszen ha szükséges, edzett üvegből készítjük. A szivárvány minden színében rendelhető, de érdemes alaposan megfontolni a választást. A színek jelentősen befolyásolják a hangulatunkat, ezt érdemes figyelembe venni a beltéri dekorüvegek esetében is. A kék például hűvösebbé varázsolja a helyiséget, nagyszerű választás fürdőszobába. A barna, a piros melegséget, a citromsárga pedig üdeséget kölcsönöz környezetének. A zöld nyugtatóan hat, bátran válasszuk például pihenő sarokhoz!

Szeretne többet tudni a beltéri dekorüvegekről? Keressen fel minket bizalommal megadott elérhetőségeink bármelyikén, szívesen állunk rendelkezésére! Tekintse meg referenciáinkat, és merítsen ihletet, de várjuk megkeresését egyedi igényeivel kapcsolatban is!

Kapcsolódó cikkek:

Az üveg felhasználása a belsőépítészetben

Az üveg felhasználása a belsőépítészetben

Az üveg sokoldalú anyag, aminek helye van a belsőépítészetben, immáron évszázadok óta. Az első alkalmazási területe az ablakok áttetsző lezárása volt, ám ekkor még nem átlátható változatban; az első üvegtáblák még meglehetősen egyenetlenek voltak, ráadásul a nagy...