A Lacobel üvegek felhasználási lehetőségeiről!

jún 4, 2021 | Dekor üveg

A Lacobel üvegek gyárilag színezett festett üvegek, melyek széles színskála felhasználásával készülnek. A Lacobel üvegek méltán népszerűek, mert nem csupán a színeik káprázatosak, de ráadásul az áruk is teljes mértékben megfizethető, így egyszerű hozzájutni egy-egy modellhez. A festett üvegeknek ez a fajtája könnyen felszerelhető, akár ragasztható is, ezért alkalmas arra, hogy a lakás bármely pontját kiegészítse. Kiváló dekorációs elem, ugyanakkor átengedi a fényt is, miközben nem átlátszó, ezért alkalmas térelválasztásra is anélkül, hogy csorba esne a privát szféra megtartásán.

A Lacobel üvegek nagyszerűen alkalmasak térelválasztásra, de készülhet belőlük például tolóajtó is vagy szekrényajtó. A festett üveggel egyszerűen feldobhatjuk a bútorokat, a már meglévő darabokat egyedivé tehetjük. Polcok, asztallapok, bútorajtók kaphatnak új ruhát egy jól megválasztott színű festett üveg segítségével.

Érdeklik a festett üvegben rejlő lehetőségek? Keressen minket bizalommal!

Kapcsolódó cikkek:

A zuhanykabin készítés művészete

A zuhanykabin készítés művészete

A zuhanykabinok készítése kulcsfontosságú szerepet játszik a tökéletes zuhanyzási élmény biztosításában. A zuhanyzás a mindennapi életünk szerves része, és nem csupán a tisztálkodás, de a stresszoldás és a relaxáció szempontjából is fontos, hogy milyen körülmények...