A tolóajtó ideális nyílászáró a közös helyiségekre is!

jún 4, 2021 | Térelválasztó üveg, tolóajtó

A tolóajtók készülhetnek fából, műanyagból, fémből, de akár üvegből is. Hová ideális választás az üveg tolóajtó?

Az üveg tolóajtókat azokra a helyekre ajánljuk, ahol fontosak a jó fényviszonyok, figyelnek a takarékos helykihasználásra és az is szempont az ajtók kiválasztásánál, hogy zajtalanul lehessen becsukni azokat. A közös helyiségekbe egy ilyen ajtó mindenképpen ideális választás. Praktikus megoldás lehet a közös tárgyalóban, iroda helyiségekben, vizsgálóban vagy egy fitness teremben is.

Ezeknél a helyiségeknél fontos, hogy kívülről látható legyen, foglaltak-e éppen, mégse engedjenek teljes betekintést, elég fény jusson be a szobába, vagy akár azért is, hogy a késve érkezők hang nélkül surranhassanak be és csatlakozhassanak a bent folyó tevékenységhez.

Ha lát fantáziát az üveg tolóajtókban, nézzen körül weboldalunkon! Vegye fel velünk a kapcsolatot feltüntetett elérhetőségeink egyikén, és tudjon meg még több részletet termékeinkről!

Kapcsolódó cikkek:

A zuhanykabin készítés művészete

A zuhanykabin készítés művészete

A zuhanykabinok készítése kulcsfontosságú szerepet játszik a tökéletes zuhanyzási élmény biztosításában. A zuhanyzás a mindennapi életünk szerves része, és nem csupán a tisztálkodás, de a stresszoldás és a relaxáció szempontjából is fontos, hogy milyen körülmények...