Az üvegkorlát biztonságos és könnyen tisztítható egyszerre!

jún 7, 2021 | Korlát

A tisztára suvickolt, fényes, egyszerűségükben is gyönyörű üvegfelületek mindig és szinte mindenhol jól mutatnak. Átengedik a természetes fényt és képesek arra is, hogy ragyogóbb, tágasabb és tisztább megjelenést kölcsönözzenek egy helynek. Az üveg számos formában beépült már a belsőépítészet, a lakberendezés, illetve az építészet eszköztárába. Nem ritka, hogy az ablakok üvegfalként folytatódnak, a bútorok üveg elemekkel egészülnek ki vagy a korlátok üvegben öltenek formát.

Az üvegkorlát egyike azoknak a megoldásoknak, amiket érdemes kipróbálni, mert több előnyt tudnak nyújtani, mint azt elsőre gondolná valaki. Az üvegkorlát csodásan dekoratív, a legjobbat hozza ki a terekből és időtálló is ugyanakkor. Természetesen nem lehet megfeledkezni a praktikumról sem, hiszen mégiscsak egy lakberendezési elemről van szó. Ebből az következik, hogy jogosan várható el egy korlát és egy üvegkorlát esetében is, hogy az biztonságos vagy akár könnyen tisztítható is legyen.

Egy üvegkorlát pontosan ilyen, rendelkezik minden lényeges tulajdonsággal, ami ahhoz kell, hogy szinte minden környezetben nyújtani tudja a legjobbat. A kialakítás, a stabil rögzítés, az egyéb anyagokkal való párosítás az üvegkorlátot olyan korláttá teszik, amire nyugodtan lehet támaszkodni és ami nem adja meg magát egyik pillanatról a másikra.

Az üvegen könnyen feltűnhetnek maszatos, a felületet elcsúfító nyomok, de ha vigyázunk rá, akkor szép marad éveken át. Nyilvánvalóan nem lehet érintés nélkül használni egy korlátot, de az üvegkorlát könnyen tisztán tartható és az ablakokhoz hasonlóan lehet megszabadítani a kéznyomoktól, portól vagy egyéb szennyeződésektől.

Az üvegkorlát minden kétséget kizáróan elegáns, dekoratív, sokoldalú és tartós korlát is, amit ajánlunk mindenhová, ahol kedvelik az esztétikus, de időtálló kiegészítőket, lakberendezési elemeket. Ha az üvegkorlát hiányzik az ingatlanából, ezen könnyen lehet segíteni. Lépjen kapcsolatba kollégáinkkal és érdeklődjön termékeinkről, illetve a szolgáltatásainkról!

Kapcsolódó cikkek:

Járható üveggel lesz tökéletes a tetőtér beépítés

Járható üveggel lesz tökéletes a tetőtér beépítés

Tetőtér beépítés előtt áll, és szeretné különlegessé varázsolni életterét? A hagyományos födémet járható üveg is helyettesítheti, ha ránk bízza magát! Amennyiben a szerkezet engedi, tetőtér beépítéssel akár megduplázható a nettó alapterület, nem meglepő hát, ha Ön is...

Zuhanykabin készítés, ahogy Ön szeretné!

Zuhanykabin készítés, ahogy Ön szeretné!

A személyre szabott fürdőszoba titka az egyedi zuhanykabin készítés, de mint mindent, ezt is alapos tervezéssel kell kezdeni. Mutatjuk a lehetőségeket! Önnek is tetszenek azok a látványos fotók a lakberendezési magazinokban, amik olyan hatást keltenek, mintha mindent...

Belső két szintes térben az üvegkorlátnak is jut hely

Belső két szintes térben az üvegkorlátnak is jut hely

A korlát egyszerre biztonságos és szép is ha üvegből készül. Üvegkorlátot alsó és felső szintre is ajánlunk, belső térbe tervezve. A korlátok üvegből készült változata főleg a közintézményekben és a modern irodaházakban látható,...