Belső két szintes térben az üvegkorlátnak is jut hely

okt 27, 2022 | Korlát

A korlát egyszerre biztonságos és szép is ha üvegből készül. Üvegkorlátot alsó és felső szintre is ajánlunk, belső térbe tervezve.

A korlátok üvegből készült változata főleg a közintézményekben és a modern irodaházakban látható, ezeken a helyeken találkozunk velük a leggyakrabban. Azonban miért ne kaphatnának helyet egy olyan lakásban is, ahol korlátra van szükség?

A nagy belmagassággal tervezett ingatlanokban gyakran építenek ki galériát vagy akár egy belső szintet. A belső szintet lépcső választja el az alsótól és korlátot kaphat az emelet is. Egy lakásban az üvegkorlátnak a tulajdonságait jól ki lehet használni. Az első számú pozitívuma maga az üveg, amiből készül. Ismerjük meg azokat az előnyöket, amiket egy üvegkorlát adhat!

A felső szinten általában sötétebb van, hiszen az ablakok lent találhatóak. A fából vagy acélból készült korlát helyett az üveget érdemes alkalmazni, ha biztonságos korlátot szeretne használni a tulajdonos és a tér fényviszonyain sem akar rontani. Az üveglapokból összeállított korlát biztonságosabb, mint a lécekből, oszlopokból álló változat, mert hézagok, rések nélkül tudja elválasztani a felső szintet a tértől. A zártabb kialakítás azonban nem jelent sötétebbet is, mert az üveg tökéletesen át tudja engedni a fényt és megőrzi az eredeti fényviszonyokat, illetve világosabb teret is tud nyújtani.

Az üvegkorlát elegáns kiegészítő, ami szinte nincs is jelen, ezért elegáns, minimál vagy klasszikus stílusú terekbe nagyon jól illik, de szinte bármilyen bútorzathoz beilleszthető. Egy belső szinthez a lépcsőre és az emeletre is lehet méretre gyártott üvegkorlátot beépíteni. Gondolkodjon olyan alapanyagokban, amik talán a megszokottól eltérőek, de több lehetőséget is rejtenek magukban, amiket igazán érdemes kihasználni!

Az egyedi tervezésű és méretre gyártott üvegből készült korlátokat a mi csapatunktól rendelje meg! A lakásnak olyan korlátja lesz, ami nem egy haszontalan kiegészítő. A rendelés minden részletét egyeztesse kollégánkkal a weboldalunkon szereplő elérhetőségen!

Kapcsolódó cikkek:

Járható üveg készítés, az izgalmas belsőépítészeti elem

Járható üveg készítés, az izgalmas belsőépítészeti elem

Szeretne különleges belsőépítészeti elemet? Ajánljuk figyelmébe a járható üveg készítését, amelytől valóban páratlan lesz az összkép! Látványos belsőépítészeti elem, aminek funkciója is van Legyen szó építkezésről vagy teljes lakásfelújításról, napjainkban egyre...

Mitől függ a zuhanykabin készítés ára?

Mitől függ a zuhanykabin készítés ára?

A zuhanykabin készítés nagyszerű lehetőség, hogy egy kis egyediséget csempésszen a fürdőszobába, de fontos, hogy mindez anyagilag is jól tervezhető legyen. A helyszínre és személyes igényekre szabott zuhanykabin meglehetősen sok előnyt tartogat az áruházakban kapható...

Átlátható védelem: az üvegkorlátok előnyei

Átlátható védelem: az üvegkorlátok előnyei

Az üvegkorlátok egyre meghatározóbb szerepet töltenek be az építészet terén a folyamatosan megújuló és fejlődő trendek között. Az üvegkorlátok modern és elegáns megoldások, amelyek nem csupán esztétikai értéket képviselnek, hanem számos praktikus előnnyel is...