Belső két szintes térben az üvegkorlátnak is jut hely

okt 27, 2022 | Korlát

A korlát egyszerre biztonságos és szép is ha üvegből készül. Üvegkorlátot alsó és felső szintre is ajánlunk, belső térbe tervezve.

A korlátok üvegből készült változata főleg a közintézményekben és a modern irodaházakban látható, ezeken a helyeken találkozunk velük a leggyakrabban. Azonban miért ne kaphatnának helyet egy olyan lakásban is, ahol korlátra van szükség?

A nagy belmagassággal tervezett ingatlanokban gyakran építenek ki galériát vagy akár egy belső szintet. A belső szintet lépcső választja el az alsótól és korlátot kaphat az emelet is. Egy lakásban az üvegkorlátnak a tulajdonságait jól ki lehet használni. Az első számú pozitívuma maga az üveg, amiből készül. Ismerjük meg azokat az előnyöket, amiket egy üvegkorlát adhat!

A felső szinten általában sötétebb van, hiszen az ablakok lent találhatóak. A fából vagy acélból készült korlát helyett az üveget érdemes alkalmazni, ha biztonságos korlátot szeretne használni a tulajdonos és a tér fényviszonyain sem akar rontani. Az üveglapokból összeállított korlát biztonságosabb, mint a lécekből, oszlopokból álló változat, mert hézagok, rések nélkül tudja elválasztani a felső szintet a tértől. A zártabb kialakítás azonban nem jelent sötétebbet is, mert az üveg tökéletesen át tudja engedni a fényt és megőrzi az eredeti fényviszonyokat, illetve világosabb teret is tud nyújtani.

Az üvegkorlát elegáns kiegészítő, ami szinte nincs is jelen, ezért elegáns, minimál vagy klasszikus stílusú terekbe nagyon jól illik, de szinte bármilyen bútorzathoz beilleszthető. Egy belső szinthez a lépcsőre és az emeletre is lehet méretre gyártott üvegkorlátot beépíteni. Gondolkodjon olyan alapanyagokban, amik talán a megszokottól eltérőek, de több lehetőséget is rejtenek magukban, amiket igazán érdemes kihasználni!

Az egyedi tervezésű és méretre gyártott üvegből készült korlátokat a mi csapatunktól rendelje meg! A lakásnak olyan korlátja lesz, ami nem egy haszontalan kiegészítő. A rendelés minden részletét egyeztesse kollégánkkal a weboldalunkon szereplő elérhetőségen!

Kapcsolódó cikkek:

Térelválasztó üveg modern ingatlanokban

Térelválasztó üveg modern ingatlanokban

A tolóajtó és térelválasztó üveg elképesztően sok lehetőséget tartogat, extra funkcióval és stílussal megszínezve a modern ingatlanokat! Sokoldalúságuknak köszönhetően az üvegből készült belsőépítészeti elemek számos lakberendezési problémára kínálnak megoldást,...