Belsőépítészeti üvegek készítésével otthona igazán egyedi és stílusos lehet!

jún 7, 2021 | Korlát

Amikor elérkezik a felújítás ideje, legyen ez egy frissen vásárolt használt ingatlan vagy a már meglévő átalakítása, számtalan régi, megszokott felület modernizálható edzett üveg felhasználásával. Ennek rengeteg előnye van, éppen ezért nagyon népszerű megoldásnak számít. Már maga az üveg is optikailag nagyobbnak láttatja a teret, sokkal szellősebbnek, arról nem beszélve, hogy utat enged a természetes fénynek is. A belsőépítészeti üvegek készítése lehetőségek egész tárházának ajtaját nyitja ki, ahol remek megoldásokat találhatunk beltérre és kültérre egyaránt!

Már a bejárati ajtónál alkalmazhatjuk, egészen pontosan felette előtetőként. Ezzel nem csak a bejárati ajtónkat kímélhetjük meg az esőtől, de saját magunkat és a vendégeinket is, amíg ott várakoznak. Erkélyeinken ezentúl a teljes panorámában gyönyörködhetünk, ha az üvegkorlát készítése mellett döntünk, ami szintén edzett üvegből készül, ezért teljesen biztonságos. A beltéri lépcsők egyik hátránya, hogy gyakran olyan érzésünk van a használatuk közben, mintha egy sötét alagútban közlekednénk, de ez elkerülhető, ha az üvegfalat vagy üvegkorlátot választjuk a kivitelezéskor. A fürdőszobában is számtalan új lehetőségünk van, nem csupán esztétikai, de praktikussági szempontból is, ebből az egyik az egyedi zuhanykabin készítés. Sokszor a hagyományos zuhanykabin méretek és kialakítások nem felelnek meg a helyiség adottságainak, ekkor pedig a kompromisszum helyett ez a legjobb megoldás. Akik inkább a kádakat részesítik előnyben, azok is megkönnyíthetik a mindennapjaikat kádparaván készítésével, aminek segítségével többé nem kell a pihentető fürdő után a kifröccsent víz feltakarításával bajlódni.

Bármilyen megoldást is válasszon a belsőépítészeti üveg készítés adta lehetőségek közül, mi a rendelkezésére állunk a kivitelezésében! Ha kérdései vagy megvalósítandó ötletei vannak, vegye fel velünk a kapcsolatot a honlapukon közzétett elérhetőségeinken!

Kapcsolódó cikkek:

Járható üveg: a modern technológia csodája

Járható üveg: a modern technológia csodája

A járható üveg napjainkban már nem számít kisebbfajta csodának, és a technológia költségének csökkenésével egyre többen rendelik meg az otthonaikba is. Az üveg már évszázadok óta meghatározó anyag a mindennapi életünkben; a házak ablakai, a járművek szélvédői, a...

Üveg-, huzalos, pálcás: a modertn korlátok típusai

Üveg-, huzalos, pálcás: a modertn korlátok típusai

Az üvegkorlátok, huzalos korlátok és pálcás korlátok a legmodernebb korláttípusok, egyben napjaink legnépszerűbbjei is – ismerkedjünk meg a történetükkel! A korlátok szerepe kettős, és mindig is az volt: kijelölni a határokat és biztonságot nyújtani. Már az ókorban is...