Kinek ajánljuk a beltéri üvegajtókat, ha magánlakásokba készülnek?

jún 7, 2021 | Térelválasztó üveg, tolóajtó

Beltéri ajtókból ma már kifejezetten nagy a választék. Nem kell kompromisszumokat kötni, ha valaki a beltéri ajtót is ugyanolyan igényesen szeretné kiválasztani, mint az otthona többi berendezését és kiegészítőjét. Egy beltéri ajtó készülhet fából, vegyes alapanyagokból, de tisztán üvegből is. A beltéri üvegajtó elsőre szokatlan megoldásnak tűnhet, amit inkább irodákban lát az ember, de magánlakásokban is  megvan a maga helye.

Azoknak ajánljuk a beltéri üvegajtókat, akik kedvelik az átlátható tereket, és az ajtóról ugyan nem mondanának le, de minél légiesebb megoldást keresnek. A beltéri üvegajtók a megfelelő tervezést követően nem vesznek el semmit a magánszférából, nem lehet rajtuk átlátni. Teret hagynak a fények játékának, és képesek világosabbá tenni az egész lakást. Az egyik szobából a másikba is képes átjutni a fény; ez ott praktikus, ahol a nyílászárók elosztása nem túl ideális.

A beltéri üvegajtók kiválasztásakor nem kell kompromisszumokat kötnie annak, aki nem a tömör anyagokból készült nyílászárókban gondolkodik. Erős, hangszigetelt, könnyedén mozgatható és biztonságos beltéri ajtók kerülnek az ajtókeretekbe.

Ha felkeltettük az érdeklődését, és szeretne a saját otthonába is hasonló beltéri üvegajtókat, mint amilyenek a referenciáink között szerepelnek, keressen meg minket bizalommal! Természetesen nem csupán a már meglévő termékeink közül válogathat, ugyanis szívesen fogadunk egyedi megrendeléseket is. Tehát Önnek nincsen más dolga, hogy felkeres minket és elmondja, hogy milyen beltéri üvegajtót álmodott meg magának. Ha nincsenek konkrét elképzelései, akkor sem aggódnia, mert szakmai tanácsainkkal segítünk, hogy a legjobb megoldást találjuk meg, ami az otthonához és az Ön igényeihez illik.

A további részletekkel kapcsolatban bővebb tájékoztatást kérhet a weboldalunkon feltüntetett elérhetőségeink egyikén! Keressen fel bennünket, és kérjen személyre szabott árajánlatot méretre gyártott  beltéri üvegajtóra!

Kapcsolódó cikkek:

Járható üveg: a modern technológia csodája

Járható üveg: a modern technológia csodája

A járható üveg napjainkban már nem számít kisebbfajta csodának, és a technológia költségének csökkenésével egyre többen rendelik meg az otthonaikba is. Az üveg már évszázadok óta meghatározó anyag a mindennapi életünkben; a házak ablakai, a járművek szélvédői, a...