Kinek ajánljuk a beltéri üvegajtókat, ha magánlakásokba készülnek?

jún 7, 2021 | Térelválasztó üveg, tolóajtó

Beltéri ajtókból ma már kifejezetten nagy a választék. Nem kell kompromisszumokat kötni, ha valaki a beltéri ajtót is ugyanolyan igényesen szeretné kiválasztani, mint az otthona többi berendezését és kiegészítőjét. Egy beltéri ajtó készülhet fából, vegyes alapanyagokból, de tisztán üvegből is. A beltéri üvegajtó elsőre szokatlan megoldásnak tűnhet, amit inkább irodákban lát az ember, de magánlakásokban is  megvan a maga helye.

Azoknak ajánljuk a beltéri üvegajtókat, akik kedvelik az átlátható tereket, és az ajtóról ugyan nem mondanának le, de minél légiesebb megoldást keresnek. A beltéri üvegajtók a megfelelő tervezést követően nem vesznek el semmit a magánszférából, nem lehet rajtuk átlátni. Teret hagynak a fények játékának, és képesek világosabbá tenni az egész lakást. Az egyik szobából a másikba is képes átjutni a fény; ez ott praktikus, ahol a nyílászárók elosztása nem túl ideális.

A beltéri üvegajtók kiválasztásakor nem kell kompromisszumokat kötnie annak, aki nem a tömör anyagokból készült nyílászárókban gondolkodik. Erős, hangszigetelt, könnyedén mozgatható és biztonságos beltéri ajtók kerülnek az ajtókeretekbe.

Ha felkeltettük az érdeklődését, és szeretne a saját otthonába is hasonló beltéri üvegajtókat, mint amilyenek a referenciáink között szerepelnek, keressen meg minket bizalommal! Természetesen nem csupán a már meglévő termékeink közül válogathat, ugyanis szívesen fogadunk egyedi megrendeléseket is. Tehát Önnek nincsen más dolga, hogy felkeres minket és elmondja, hogy milyen beltéri üvegajtót álmodott meg magának. Ha nincsenek konkrét elképzelései, akkor sem aggódnia, mert szakmai tanácsainkkal segítünk, hogy a legjobb megoldást találjuk meg, ami az otthonához és az Ön igényeihez illik.

A további részletekkel kapcsolatban bővebb tájékoztatást kérhet a weboldalunkon feltüntetett elérhetőségeink egyikén! Keressen fel bennünket, és kérjen személyre szabott árajánlatot méretre gyártott  beltéri üvegajtóra!

Kapcsolódó cikkek:

Járható üveggel lesz tökéletes a tetőtér beépítés

Járható üveggel lesz tökéletes a tetőtér beépítés

Tetőtér beépítés előtt áll, és szeretné különlegessé varázsolni életterét? A hagyományos födémet járható üveg is helyettesítheti, ha ránk bízza magát! Amennyiben a szerkezet engedi, tetőtér beépítéssel akár megduplázható a nettó alapterület, nem meglepő hát, ha Ön is...

Zuhanykabin készítés, ahogy Ön szeretné!

Zuhanykabin készítés, ahogy Ön szeretné!

A személyre szabott fürdőszoba titka az egyedi zuhanykabin készítés, de mint mindent, ezt is alapos tervezéssel kell kezdeni. Mutatjuk a lehetőségeket! Önnek is tetszenek azok a látványos fotók a lakberendezési magazinokban, amik olyan hatást keltenek, mintha mindent...

Belső két szintes térben az üvegkorlátnak is jut hely

Belső két szintes térben az üvegkorlátnak is jut hely

A korlát egyszerre biztonságos és szép is ha üvegből készül. Üvegkorlátot alsó és felső szintre is ajánlunk, belső térbe tervezve. A korlátok üvegből készült változata főleg a közintézményekben és a modern irodaházakban látható,...