Konyhai dekoráció

jún 3, 2021 | Dekor üveg, Nyomtatott dekor üveg

Dekor üveg

A konyha a szíve minden otthonnak és egyben a rendetlenség epicentruma is lehet. Ennek figyelembevételével a több sorban gazdagon díszített csempe helyett, egyre inkább használatosak az innovatív anyagok, mint például az üveg /dekor üveg.

Csempézett konyhák esetében, sok a dolgunk.  Vásárlás során törekszünk a legtökéletesebb, igényeinknek megfelelő burkolat kiválasztására. Az órákon át tartó válogatás és cipekedést követően, otthon fáradtan egy fotelba roskadva, azon elmélkedünk, miközben a temérdek csempére mered szemünk,  – Vajon elegendő mennyiséget vettünk ? Jó a csempe mérete? Valóban passzol a színe, a konyhabútorhoz? Aztán mikor végre gyönyörködhetnénk az új vagy felújított konyhánkban, rájövünk hogy talán a vásárlási láz hatására, több anyagot vettünk a kelleténél.  Ami többlet végül a pince/padlás egy rejtett zugába kerül. Majd rájövünk, hogy a csempe folyamatos tisztántartása és takarítása nem lesz egy leányálom! Aprólékos, hosszantartó, fárasztó munka elé nézünk,  akár a csempe vagy a fuga tisztításának tekintetében .

Hogy megkíméljük mindezen kellemetlen tortúrától, meggyőzzük arról, miért válassza az üveget! Manapság már bizonyított tény, hogy az üveg teljesen elfogadott falburkolatként a konyhában, és az otthon bármely helységében. Felragasztását követően, egy mozdulattal, könnyen takarítható, tisztán tartható!

Mielőtt beépítésre kerül üvegünk, egy egyenletes falburkolat kialakítása szükséges és igény esetén, egy tisztasági festés ajánlott. Ezt követően kollégánkkal egyeztetve, egy RAL színskála segítségével, közösen megtervezhető akár a festett, vagy parsol üvegből  (anyagában színezett) készült, az Ön által megálmodott dekor üveg. Majd legkésőbb, másfél – két héten belül, már a vasárnapi ebéd készítésekor, gyönyörködhetünk otthonunk legújabb díszével, és ékeskedhetünk vele vendégeinknek.

Kapcsolódó cikkek:

Üveg-, huzalos, pálcás: a modertn korlátok típusai

Üveg-, huzalos, pálcás: a modertn korlátok típusai

Az üvegkorlátok, huzalos korlátok és pálcás korlátok a legmodernebb korláttípusok, egyben napjaink legnépszerűbbjei is – ismerkedjünk meg a történetükkel! A korlátok szerepe kettős, és mindig is az volt: kijelölni a határokat és biztonságot nyújtani. Már az ókorban is...