Konyhai hátfal üvegből dekorációs célokra!

jún 7, 2021 | Dekor üveg

A konyhai hátfal üveg a konyha berendezését stílusosan kiegészíti. A konyha megtervezésekor vagy éppen az átalakításakor szóba kerülnek a felhasználható alapanyagok is. Az ügyfelek gyakran döntenek olyan anyagok mellett, amik szépek, de nem méregdrágák, praktikusak és strapabírók, mégis lehet velük egy csipetnyi stílust csempészni ezekbe a helyiségekbe is. Az üveg, a megfelelő formába öntve rendelkezik az itt felsorolt tulajdonságok mindegyikével. Az üvegből konyhai hátfal is válhat, ehhez kínálunk ötleteket.

konyhai hátfal üveg a nyomtatott dekor üvegek kategóriájába tartozik. Az egészet úgy kell elképzelni, mint egy fényes burkolatot, ami a konyhapult és a konyhaszekrény közötti falrészt fedi le. Ezen a falrészen általában valamilyen burkolat van, ami egyrészt védi a falnak azon szakaszát, ami a legjobban ki van téve a bepiszkolódásnak, másrészt dekoratívabbá teszi az egész helyet.

konyhai hátfal üvegből készül, de ez nem jelenti azt, hogy maga az üveg csak átlátszó lehet. Ennél több lehetőség van egy konyha hátfalban, ugyanis a modern technológiák segítségével már színezni is lehet és különböző mintákkal ellátni az üveget. A megrendelők kezében van a döntés, hogy milyen színvilágot szeretnének viszontlátni, mintásat vagy az egyszínűt preferálják, klasszikusat vagy inkább valami merészebbet rendelnek meg.

A konyha dísze lehet egy ilyen üveg konyha hátfal, amire a dekor festéssel vagy pedig nyomtatással kerülhet fel. Az elkészítését a pontos méretvétel előzi meg, amit szakembereink végeznek el a megrendelő konyhájában, a pontos egyeztetéseket követően. A művelet végeztével a konyha fala és a konyhaszekrény is egy igazán egyedi kiegészítővel lesz gazdagabb. A konyhai hátfal üveg nemcsak stílusos és esztétikus is egyszerre, hanem praktikus is, ami egy olyan konyhát formál meg, amire méltán lehet büszke minden tulajdonosa.

Ha képzeletben már Ön is kiszínezte vagy mintával dekorálta a konyha hátfalat, kérjen egyedi árajánlatot tőlünk az egyik megadott elérhetőségünkön!

Kapcsolódó cikkek:

Járható üveg: a modern technológia csodája

Járható üveg: a modern technológia csodája

A járható üveg napjainkban már nem számít kisebbfajta csodának, és a technológia költségének csökkenésével egyre többen rendelik meg az otthonaikba is. Az üveg már évszázadok óta meghatározó anyag a mindennapi életünkben; a házak ablakai, a járművek szélvédői, a...