Konyhai hátfal üvegből dekorációs célokra!

jún 7, 2021 | Dekor üveg

A konyhai hátfal üveg a konyha berendezését stílusosan kiegészíti. A konyha megtervezésekor vagy éppen az átalakításakor szóba kerülnek a felhasználható alapanyagok is. Az ügyfelek gyakran döntenek olyan anyagok mellett, amik szépek, de nem méregdrágák, praktikusak és strapabírók, mégis lehet velük egy csipetnyi stílust csempészni ezekbe a helyiségekbe is. Az üveg, a megfelelő formába öntve rendelkezik az itt felsorolt tulajdonságok mindegyikével. Az üvegből konyhai hátfal is válhat, ehhez kínálunk ötleteket.

konyhai hátfal üveg a nyomtatott dekor üvegek kategóriájába tartozik. Az egészet úgy kell elképzelni, mint egy fényes burkolatot, ami a konyhapult és a konyhaszekrény közötti falrészt fedi le. Ezen a falrészen általában valamilyen burkolat van, ami egyrészt védi a falnak azon szakaszát, ami a legjobban ki van téve a bepiszkolódásnak, másrészt dekoratívabbá teszi az egész helyet.

konyhai hátfal üvegből készül, de ez nem jelenti azt, hogy maga az üveg csak átlátszó lehet. Ennél több lehetőség van egy konyha hátfalban, ugyanis a modern technológiák segítségével már színezni is lehet és különböző mintákkal ellátni az üveget. A megrendelők kezében van a döntés, hogy milyen színvilágot szeretnének viszontlátni, mintásat vagy az egyszínűt preferálják, klasszikusat vagy inkább valami merészebbet rendelnek meg.

A konyha dísze lehet egy ilyen üveg konyha hátfal, amire a dekor festéssel vagy pedig nyomtatással kerülhet fel. Az elkészítését a pontos méretvétel előzi meg, amit szakembereink végeznek el a megrendelő konyhájában, a pontos egyeztetéseket követően. A művelet végeztével a konyha fala és a konyhaszekrény is egy igazán egyedi kiegészítővel lesz gazdagabb. A konyhai hátfal üveg nemcsak stílusos és esztétikus is egyszerre, hanem praktikus is, ami egy olyan konyhát formál meg, amire méltán lehet büszke minden tulajdonosa.

Ha képzeletben már Ön is kiszínezte vagy mintával dekorálta a konyha hátfalat, kérjen egyedi árajánlatot tőlünk az egyik megadott elérhetőségünkön!

Kapcsolódó cikkek:

Járható üveggel lesz tökéletes a tetőtér beépítés

Járható üveggel lesz tökéletes a tetőtér beépítés

Tetőtér beépítés előtt áll, és szeretné különlegessé varázsolni életterét? A hagyományos födémet járható üveg is helyettesítheti, ha ránk bízza magát! Amennyiben a szerkezet engedi, tetőtér beépítéssel akár megduplázható a nettó alapterület, nem meglepő hát, ha Ön is...

Zuhanykabin készítés, ahogy Ön szeretné!

Zuhanykabin készítés, ahogy Ön szeretné!

A személyre szabott fürdőszoba titka az egyedi zuhanykabin készítés, de mint mindent, ezt is alapos tervezéssel kell kezdeni. Mutatjuk a lehetőségeket! Önnek is tetszenek azok a látványos fotók a lakberendezési magazinokban, amik olyan hatást keltenek, mintha mindent...

Belső két szintes térben az üvegkorlátnak is jut hely

Belső két szintes térben az üvegkorlátnak is jut hely

A korlát egyszerre biztonságos és szép is ha üvegből készül. Üvegkorlátot alsó és felső szintre is ajánlunk, belső térbe tervezve. A korlátok üvegből készült változata főleg a közintézményekben és a modern irodaházakban látható,...