Légies megjelenés pontmegfogásos korláttal

jún 4, 2021 | Korlát

A pontmegfogásos üvegkorlátot a helyszíni adottságok, és az Ön igényeinek figyelembevételével készítjük. A pontmegfogásos üvegkorlátot oldalról rögzítjük a falba, M12-es menetes szárak felhasználásával, melyek beépítését követően, felhelyezzük az előzőleg felmért 8+8 edzett laminált biztonsági üveg lapokat. A pontmegfogásos üvegkorlát zárását, nevéhez híven, szálcsiszolt pontmegfogó korongokkal véglegesítjük.

Ez a megfogatási mód a korlátüvegeknek elegáns, légies megjelenítést biztosít, mivel az üvegkorlát kapaszkodó és tartószerkezet nélküli. Csiszolt éleinek, és az üveg vastagságának, valamint összetételének köszönhetően, biztonságosabb más korlát típusnál, bátran javasolt gyermekes családok otthonába is.

A pontmegfogásos üvegkorlát tisztán tartása, nem igényel különösebb szaktudás, mivel ugyanúgy takarítható, mint bármely más üvegfelület. Az üvegkorlát időtállóságának és könnyedségének köszönhetően, hosszú ideig dísze lesz otthonának.

Kapcsolódó cikkek:

Az üveg felhasználása a belsőépítészetben

Az üveg felhasználása a belsőépítészetben

Az üveg sokoldalú anyag, aminek helye van a belsőépítészetben, immáron évszázadok óta. Az első alkalmazási területe az ablakok áttetsző lezárása volt, ám ekkor még nem átlátható változatban; az első üvegtáblák még meglehetősen egyenetlenek voltak, ráadásul a nagy...