Légies megjelenés pontmegfogásos korláttal

jún 4, 2021 | Korlát

A pontmegfogásos üvegkorlátot a helyszíni adottságok, és az Ön igényeinek figyelembevételével készítjük. A pontmegfogásos üvegkorlátot oldalról rögzítjük a falba, M12-es menetes szárak felhasználásával, melyek beépítését követően, felhelyezzük az előzőleg felmért 8+8 edzett laminált biztonsági üveg lapokat. A pontmegfogásos üvegkorlát zárását, nevéhez híven, szálcsiszolt pontmegfogó korongokkal véglegesítjük.

Ez a megfogatási mód a korlátüvegeknek elegáns, légies megjelenítést biztosít, mivel az üvegkorlát kapaszkodó és tartószerkezet nélküli. Csiszolt éleinek, és az üveg vastagságának, valamint összetételének köszönhetően, biztonságosabb más korlát típusnál, bátran javasolt gyermekes családok otthonába is.

A pontmegfogásos üvegkorlát tisztán tartása, nem igényel különösebb szaktudás, mivel ugyanúgy takarítható, mint bármely más üvegfelület. Az üvegkorlát időtállóságának és könnyedségének köszönhetően, hosszú ideig dísze lesz otthonának.

Kapcsolódó cikkek:

Járható üveg: a modern technológia csodája

Járható üveg: a modern technológia csodája

A járható üveg napjainkban már nem számít kisebbfajta csodának, és a technológia költségének csökkenésével egyre többen rendelik meg az otthonaikba is. Az üveg már évszázadok óta meghatározó anyag a mindennapi életünkben; a házak ablakai, a járművek szélvédői, a...