Milyen érvek szólnak az üvegkorlátok készíttetése mellett?

jún 7, 2021 | Korlát

Amikor egy emeletes családi ház, vagy lakás alaposabb felújításon esik át, és ekkor lecserélésre kerül a lépcső teljes szerkezete, felmerül a kérdés, hogy az új korlát milyen anyagból készüljön el. Rengeteg lehetőség, alapanyag közül válogathatnak az ingatlantulajdonosok, azonban, ha elegáns és különleges végeredményt szeretnének elérni, a legideálisabb, ha üvegkorlátot készíttetnek.

Az üvegkorlát készítés mellett ezen kívül több érv is szól. Ami a legfontosabb, hogy az üvegkorlátok hosszú távú megoldást kínálnak az ingatlantulajdonosok számára. Az üveg nem korrodál, kitűnően ellenáll a különböző külső, fizikai hatásoknak, és nem karcolódik. Könnyű tisztítani, karbantartani, különösebb speciális technikát nem igényelnek ezek a feladatok.

Az üvegkorlát készítés mellett a biztonság is komoly érv. Az elemek ugyan légies kinézetűek, viszont a használatuk teljesen veszélytelen. A korlátok vastag, biztonsági üvegből kerülnek legyártásra, tehát nem törnek könnyedén, bátran meg lehet bennünk kapaszkodni, akár erőteljesebben is.

Amelyik családban kisgyermek is van, ott nem lehet kérdés az üvegkorlát készíttetése. Ezeket a korlátokat kialakításuknak köszönhetően, a fától vagy a fémtől eltérően, a kicsik nem tudják mászókának használni. A korlátoknak nincs olyan részük, ahová fel tudnának kapaszkodni a gyerekek, így a szülők az üvegkorlátokkal biztonságos körülményeket teremthetnek a kicsik számára.

Végül, de nem utolsó sorban a térnövelő hatás is az üvegkorlát készíttetését erősíti meg. A korlátok felhasználásával a legszűkebb környezetből is tágas, szellős területet varázsolhat, ráadásul így sokkal barátságosabb és világosabb lesz a lépcső és környéke.

Ha meggyőzték az érvek, és szeretne üvegkorlátot készíttetni, vagy kérdései lennének a szolgáltatással kapcsolatban, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken! Az általunk legyártott korlátok magas színvonalat és megbízhatóságot képviselnek, így garantálhatjuk, hogy nem fog csalódni termékeink minőségében!

Kapcsolódó cikkek:

Járható üveggel lesz tökéletes a tetőtér beépítés

Járható üveggel lesz tökéletes a tetőtér beépítés

Tetőtér beépítés előtt áll, és szeretné különlegessé varázsolni életterét? A hagyományos födémet járható üveg is helyettesítheti, ha ránk bízza magát! Amennyiben a szerkezet engedi, tetőtér beépítéssel akár megduplázható a nettó alapterület, nem meglepő hát, ha Ön is...

Zuhanykabin készítés, ahogy Ön szeretné!

Zuhanykabin készítés, ahogy Ön szeretné!

A személyre szabott fürdőszoba titka az egyedi zuhanykabin készítés, de mint mindent, ezt is alapos tervezéssel kell kezdeni. Mutatjuk a lehetőségeket! Önnek is tetszenek azok a látványos fotók a lakberendezési magazinokban, amik olyan hatást keltenek, mintha mindent...

Belső két szintes térben az üvegkorlátnak is jut hely

Belső két szintes térben az üvegkorlátnak is jut hely

A korlát egyszerre biztonságos és szép is ha üvegből készül. Üvegkorlátot alsó és felső szintre is ajánlunk, belső térbe tervezve. A korlátok üvegből készült változata főleg a közintézményekben és a modern irodaházakban látható,...