Misztikus zöld dekoráció

jún 3, 2021 | Dekor üveg

Az üveg feldolgozása kétségtelenül izgalmas dolog. Ez az anyag egyediséget kölcsönöz a ház bármely helységének, többek között a konyhának is.

Talán nem sokat kell találgatni, hogy rájöjjön a kedves olvasó, ezúttal egy gyönyörű munkánk végeredményét mutatom meg.

Először is úgy gondolom, a fotó magáért beszél. A lehető legjobb színválasztás volt megrendelőnk részéről, melyet RAL színskála alapján választott (RAL 6032). Ez a szín tökéletesen passzol a fahatású munkalaphoz, és a fehér konyhabútorhoz. Az összkép a természetességet a letisztultságot tükrözi, mintha nem is egy zárt térben, hanem a szabadban tartózkodnánk. Ezt az érzést nem csak a konyha hátlapnak, de a az ablakpárkányon továbbfutó üvegnek is köszönhetjük. És ki ne szeretne a szabadban főzni, mikor csodálatos színek és illatok veszik körül.

Talán nem véletlenül, ennél a dekorációnál az 5-ös szám dominált… Az üveg vastagsága 5 mm, a hátlap és párkány együttesen 5 darabból készült, és a számmisztikában is az 5-ös szám minden kétséget kizárólag, igazi energiaösszpontosító szám, mely fizikai jólétet és védelmet ad számunkra.

Kapcsolódó cikkek:

Az üveg felhasználása a belsőépítészetben

Az üveg felhasználása a belsőépítészetben

Az üveg sokoldalú anyag, aminek helye van a belsőépítészetben, immáron évszázadok óta. Az első alkalmazási területe az ablakok áttetsző lezárása volt, ám ekkor még nem átlátható változatban; az első üvegtáblák még meglehetősen egyenetlenek voltak, ráadásul a nagy...