Portál Üveg BioTechUsa

jún 4, 2021 | Térelválasztó üveg, tolóajtó

A Portál üveg a plazák, bevásárló központok egyik kedvelt kirakati építőeleme. A BioTechUsa vezetői, budapesti üzletük Portál üveg beépítése során látva szaktudásunkat, gyors, precíz és rutinos munkánkat, ismét megkerestek minket Portál Üveg beépítéssel kapcsolatban.

Többszöri eredményes együttműködésünkre való tekintettel, ezúttal a szlovákiai Kassán korszerűsítettük üzletüket Portál üvegfallal. Mivel az üzlet a Tesco Extra-ban található, kizárólag éjszakai munkával lehetett megoldani a Portál üveg beépítését. A beépítés kb. két órát vett igénybe, mivel egyszerű, fix üvegfalakat építettünk szerelő profilba rögzítve. A rutinnak és csapatmunkának köszönhetően, az üzlet másnap reggel egy megújult dizájnnal, kirakati Portál üveggel várta kedves vásárlóit.

Legyen Magyarországon, vagy a környező országokban, segítünk Önnek is felújítani üzletét, irodáját, otthonát a Portál Üveg segítségével.

Kapcsolódó cikkek:

Járható üveg: a modern technológia csodája

Járható üveg: a modern technológia csodája

A járható üveg napjainkban már nem számít kisebbfajta csodának, és a technológia költségének csökkenésével egyre többen rendelik meg az otthonaikba is. Az üveg már évszázadok óta meghatározó anyag a mindennapi életünkben; a házak ablakai, a járművek szélvédői, a...