Portál Üveg BioTechUsa

jún 4, 2021 | Térelválasztó üveg, tolóajtó

A Portál üveg a plazák, bevásárló központok egyik kedvelt kirakati építőeleme. A BioTechUsa vezetői, budapesti üzletük Portál üveg beépítése során látva szaktudásunkat, gyors, precíz és rutinos munkánkat, ismét megkerestek minket Portál Üveg beépítéssel kapcsolatban.

Többszöri eredményes együttműködésünkre való tekintettel, ezúttal a szlovákiai Kassán korszerűsítettük üzletüket Portál üvegfallal. Mivel az üzlet a Tesco Extra-ban található, kizárólag éjszakai munkával lehetett megoldani a Portál üveg beépítését. A beépítés kb. két órát vett igénybe, mivel egyszerű, fix üvegfalakat építettünk szerelő profilba rögzítve. A rutinnak és csapatmunkának köszönhetően, az üzlet másnap reggel egy megújult dizájnnal, kirakati Portál üveggel várta kedves vásárlóit.

Legyen Magyarországon, vagy a környező országokban, segítünk Önnek is felújítani üzletét, irodáját, otthonát a Portál Üveg segítségével.

Kapcsolódó cikkek:

Az üveg felhasználása a belsőépítészetben

Az üveg felhasználása a belsőépítészetben

Az üveg sokoldalú anyag, aminek helye van a belsőépítészetben, immáron évszázadok óta. Az első alkalmazási területe az ablakok áttetsző lezárása volt, ám ekkor még nem átlátható változatban; az első üvegtáblák még meglehetősen egyenetlenek voltak, ráadásul a nagy...