Térelválasztó üveg, tolóajtó az irodában!

jún 7, 2021 | Térelválasztó üveg, tolóajtó

térelválasztó üveg nagyszerű alternatívája a hagyományos nyílászáróknak. Az olyan nyílászárók, mint amilyen a fából vagy egyéb, tömör alapanyagból készült ajtó is, nem feltétlenül illik mindenhová. A hagyományos ajtók funkciója az, hogy elzárják az utat a zajok, a hideg vagy a kíváncsi tekintetek elöl. Ez szükségszerűen azzal is jár, hogy a helyiség zárt ajtók mögött kevesebb fényt kap. A térelválasztó üveg vagy portál üveg alkalmazása bizonyos helyeken sokkal jobb megoldás, mint a hagyományos ajtóké. Vegyük például az irodákat.

Nem minden iroda egyforma, sok helyen különböző az iroda elhelyezkedése, kialakítása, mérete. Emiatt vannak olyan helyiségek, amik kisebbek, sötétebbek, mint a többi vagy nehezen lehet szeparálni őket a többi szobától. Ezeken a problémákon tud segíteni a térelválasztó üveg. A térelválasztó üvegből lehet egyszerű üvegfal vagy pedig tolóajtó is. A beépített tolóajtó nyílászáró és fal is egyszerre, mikor melyikre van szükség. Az üveg tulajdonképpen egy átlátszó falat alkot, amit az olyan kicsi, ablak nélküli vagy sötét helyiségeknél lehet előnyösen alkalmazni, mint amilyen egy kis konyha,  társalgó vagy előtér, ahol a vendégek, ügyfelek várakoznak.

térelválasztó üveg szinte csodát tud tenni a térrel, mert ami előtte sötét volt, szűk és nyomasztó, az egy üvegfallal máris sokkal világosabb lesz, tágasabbnak hat és ezeknek köszönhetően jóval szimpatikusabb is. Ahol szükség van lezárásra, ott az üvegből készült tolóajtó szépen kiegészíti a portálüveget és gondoskodik arról, hogy a szagok, zajok, a huzat ne legyen zavaró, ha nincs szükség rá.

Az egyedi kivitelezésű és méretre gyártott térelválasztó üveget rendelje meg tőlünk és készíttessen minőségi elemeket az irodába, megfizethető árakon! Az ilyen portál üveg egyszerre praktikus és elegáns megoldás, ami az iroda arculatát még igényesebbé teheti. Lépjen kapcsolatba csapatunkkal a honlapunkon feltüntetett egyik elérhetőségen és kérjen egyedi árajánlatot üvegfalak, üvegajtók készíttetésére az irodába!

Kapcsolódó cikkek:

Üveg-, huzalos, pálcás: a modertn korlátok típusai

Üveg-, huzalos, pálcás: a modertn korlátok típusai

Az üvegkorlátok, huzalos korlátok és pálcás korlátok a legmodernebb korláttípusok, egyben napjaink legnépszerűbbjei is – ismerkedjünk meg a történetükkel! A korlátok szerepe kettős, és mindig is az volt: kijelölni a határokat és biztonságot nyújtani. Már az ókorban is...